Chicago, IL
37°
Sunny
6:01 am7:37 pm CDT
Feels like: 28°F
Wind: 14mph WNW
Humidity: 53%
Pressure: 30.25"Hg
UV index: 1
10 am11 am12 pm1 pm2 pm
41°F
43°F
45°F
46°F
46°F
SunMonTueWedThu
59°F / 41°F
66°F / 52°F
59°F / 41°F
46°F / 37°F
54°F / 45°F

Published 3 weeks ago

By Antonije Kovačević

VELIKI USPESI SRPSKE KLINIKE IZ ČIKAGA U LEČENJU NEURO POREMEĆAJA: Pomažu deci i trudnicama, a sada leče i jednog NFL igrača! (VIDEO)

Klinika “R Hope Treatment” iz Čikaga je u potpunosti posvećena mentalnom zdravlju, a njeni stručnjaci koriste najnovije, revolucionarne medicinske metode, da pomognu onima koji pate od depresije i OCD-a (Opsesivno-kompulsivni poremećaj), simptoma ADHD-a (Attention deficit hyperactivity disorder), autizma, anksioznosti, bipolarnog poremećaja, itd, o čemu je Serbian times već pisao OVDE.

Vlasnik klinike Marko Živković protekle godine je proveo pokušavajući da mu pomogne i da za njega nađe najbolji mogući tretman, za Serbian Times govori o iskustvima njegovih pacijenata…

ISKUSTVA PACIJENATA NAJBOLJE SVEDOČE: Marko Živković, vlasnik klinike R Hope Treatment

-Jedna od naših pacijenata, mlada buduća majka, u toku trudnoće postala je depresivna, uz česte pojave migrena. Zbog trudnoće nije želela da uzima lekove za depresiju, stres i bol, jr njihova upotreba može imati trajne posledice na fetus. Odlučila je da potraži pomoć u alternativnoj medicini i tako je došla do nas.

B.B, koja ima 29 godina, kaže da su joj tretmani na klinici R Hope Treatment pomogli da u velikoj meri reši svoje probleme:

“TMS tretmani su mi mnogo pomogli, a i dalje mi pomažu da se izborim sa problemima koji su nastali za vreme trudnoće, tako da ne moram da uzimam nekoliko vrsta lekova ili da koristim CBD kapi što bi moglo  ostaviti trajne posledice na mene i na dete. Zahvaljujući R HOPE Klinici osetila sam veliko olakšanje, pobedila sam depresiju i postala motivisana da ceo proces trudnoće izguram u dobrom i pozitivnom raspoloženju. Takođe, bol u glavi, koji je bio moja svakodnevnica, posle TMS tretmana i preporuka koje sam dobila od doktora na klinici, sada je upola manji, sa olakšanjem za naš portal govori B.B. (29).

Marko Živković kaže da trenutno na R Hope klinici leče profesionalnog američkog NFL fudbalera koji je zadobio povredu i potres mozga prilikom utakmice.

-Interesanto je da su NFL igrači veoma upoznati sa TMS terapijom i naš klijent je srećan što sada ta terapija postoji i u Ilinois-u. Pored NFL, očekujemo klijente iz ostalih sportova u kojima su sportisti izloženi potresima mozga i raznim vrstama trauma i povreda, kao što su boks, MMA, NHL.

Igrač američkog NFL kluba G.D. (27) kaže da je o personalnim TMS terapijama saznao od svojih kolega iz tima:

“Te terapije su pomogle nekim članovima mog tima, a upoznat sam i sa radom Dr. Kevina Murphy-a koji predstavlja prekretnicu u lečenju sportskih povreda glave. Zakazao sam 40 tretmana na R Hope klinici i danas radim deveti po redu. Osećam da mi se vraća fokus i da imam mnogo manje vrtoglavica kao i da su sada slabijeg inteziteta. Zbog anksioznosti, bio sam prinuđen da koristim lekove, ali sada sam zahvaljujući terapiji smanjio doze, pa se nadam da ću jednog dana potpuno da rešim taj problem, ističe G.D. (27), NFL igrač profesionalnog američkog fudbala.

Vlasnik R HOPE klinike Marko Živković kaže da se lečenje depresije, PTSD-a i OSD-a pomoću TMS terapija praktikuje još odavno.

-Važno je napomenuti da je lečenje ovih simptoma odobreno od stane FDA-a i da može biti pokriveno osiguranjem. Nedavno sam prepoznali poziv za pomoć jedne osobe na socijalnim mrežama. Kao neko ko se bavi mentalnim zdravljem, osećao sam kao svoju dužnost da reagujem i pomognem. Stupili smo u kontakt, počeli sa terapijama i nadam se da ćemo uskoro biti u prilici da izađemo u javnost sa pozitivnim rezultatima ovog pacijenta, kao dokaz uspešnosti naše terapije.

VRHUNSKI TIM STRUČNJAKA RADI NA KLINICI: Jedna od njih je i Dr Janet Starck

Serbian Times je imao priliku da razgovara sa ovim pacijentom, koji ima 43 godine i živi u Čikagu.

-Moje očajanje traje već duže vreme, više puta sam razmišljao da okončam život jer imam osećaj da više nikome nisam potreban i da je sve protiv mene. Jedini izlaz pronalazim u alkoholu. Izgubio sam sve prijatelje, posao, stan i teško da mogu da padnem niže od ovoga. Već godinama pokušavam da nađem pomoć i da se rešim svojih poroka. Hvala R Hope Klinici i Marku što su me zvali i ponudili pomoć. Saznanje da imam nekoga ko istinski želi da mi pomogne je već veliki napredak, kaže M.D. (43).

-Jedna od glavnih misija R Hope Klinike je lečenje autizma, ADHD-a i intelektualnih poremećaja. Ovo je najkompleksija vrsta poremećaja i zahteva istrajnost i promene u ishrani, spavanju i još nekim navikama. Zbog toga što je za lečenje ovih poremećaja potrebno mnogo terapija, obezbedili smo posebnu cenu za decu kojoj je potrebna pomoć.

-Puno hvala R Hope timu što su nam omogućili da imamo terapiju sa 50% popusta. Već dugo razmišljamo da napustimo Čikago na nekoliko meseci i probamo sa PrTMS terapijama u drugim klinikama, ali na svu sreću sada to imamo u Evanstonu. Naš sedmogodišnji sin voli terapije jer na njega deluju umirujuće. Primećujemo da je dosta smireniji, traži drustvo da se igra i mentalno je prisutniji. Nadamo se da će terapija nastaviti da mu pomaže, kaže J.L. (38), majka dečaka obolelog od autizma.

“TMS TERAPIJE SU BEZBOLNE I NE ZAHTEVAJU UPOTREBU LEKOVA”: Jelena Živković

Jelena Živković dodaje da su TMS terapije bezbolne i ne zahtevaju upotrebu lekova, te da korištenje nove TMS tehnologije i personalizovani pristum po povoljnim cenama daje odlične rezultate.

Naravno, diskrecija je zagarantovana, a svima onima koji imaju problema sa depresijom, hroničnim bolom, autizmom i drugim neurološkim poremećajima preporučujemo da se jave R Hope Klinici na telefon (847) 868-9369. Konsultacije su besplatne!

Više informacija o tretmanima i klinici možete naći na njihovom sajtu: https://rhopetreatment.com/

Tekst: Serbian Times Foto/Video: R Hope Treatment

YOU MAY LIKE