Chicago
72°
Clear
6:49 am6:29 pm CDT
Feels like: 72°F
Wind: 2mph SSW
Humidity: 66%
Pressure: 30.12"Hg
UV index: 0
WedThuFri
79/64°F
72/54°F
61/46°F

Published 3 months ago

By Antonije Kovačević

VELIKI USPEH SRPSKE KOMPANIJE IZ ČIKAGA: Pure Freight sprečava krađu goriva na pumpama uz pomoć nove tehnologije! (VIDEO)

Srpska transportna kompanija iz Čikaga PURE Freight Lines LTD, koja je više puta nagrađivana za svoje poslovne uspehe i tehnološke inovacije, najavila je partnerstvo sa dve velike i poznate američke kompanije – Relay Payments i Amous TMS.

Trostruko partnerstvo, u kome će fokus biti na novim tehnologijama, efikasnosti i bezbednosti flota i vozača, trebalo bi da maksimalno smanji prevare sa dizel gorivom koje koštaju prevoznika desetine hiljada dolara svakog meseca.

Partnerstvo između PURE Freight Lines LTD, Relay Payments i Amous TMS smanjiće mogućnost prevara kada je u pitanju točenje goriva i modernizovati operacije voznog parka.

Kompanija PURE koristi Amous-ovu TMS platformu da neprimetno upravlja svojim rutama, vozačima, dispečerima i fakturama. Kao rezultat nedavne integracije Relay Payments sa Amous-om, PURE sada može da upravlja transakcijama dizel goriva sa Relay-ovom platformom za digitalno plaćanje. PURE-ovi vozači imaju koristi od toga tako što mogu da prate troškove putovanja i izveštavaju preko svog pametnog telefona sa samo nekoliko klikova, što će im uštedeti vreme i zaštititi ih od prevare sa gorivom u 1.500+ putničkih centara i pumpi koji prihvataju Relay plaćanje.

„Oduševljeni smo što smo u mogućnosti da pružimo izuzetna logistička rešenja našim klijentima,“ rekao je Milo Dubak, izvršni direktor i osnivački partner PURE. „Naša posvećenost transparentnosti, poštenju, novoj opremi i tehnologiji koja štedi gorivo nas izdvaja u industriji i posvećeni smo stvaranju porodične atmosfere koja vrednuje naše zaposlene, kupce, vozače i partnere.“

Sa proširenjem Relay plaćanja na nacionalnu mrežu putničkih centara kompanije Pilot Company, flote poput PURE sada mogu da koriste Relay za plaćanje dizela na više od 800 lokacija Pilot, Flying J i One9 Fuel Network.

„Ovo partnerstvo odražava ono što je moguće kada kompanije u logističkoj industriji odluče da modernizuju svoje poslovanje“, rekao je suosnivač i izvršni direktor Relay-a Ryan Droege. „Zahvalni smo što radimo zajedno sa partnerima kao što su PURE, Amous i Pilot i pomažemo im da reše poslovne izazove kao što su prevare sa gorivom kroz naša plaćanja bez kartica, API-je za transakcije u realnom vremenu i intuitivno iskustvo vozača.“

Za Amous, partnerstvo sa PURE i Relay podržava šire ciljeve kompanije u pružanju kompletnih usluga za kamionske linije, brokerske i logističke kompanije. Amous je u prošlosti nudio ublažavanje prevara putem svoje tehnologije, ali integracija sa Relay omogućava plaćanje bez kartice i daleko veću sigurnost i kontrolu od bilo koje prethodne mere.

„Prevoznici i vozači gube hiljade dolara skimingom kartica na pumpama“, rekao je Mark Shevchuk, izvršni direktor Amousa. „Integrisanje Relay-a u naš TMS omogućava flotama kao što je PURE da eliminišu prevare sa gorivom, istovremeno obezbeđujući podatke o transakcijama u realnom vremenu i bolji uvid u tokove novca za pojednostavljene operacije. Krajnji rezultat je daleko bolje iskustvo za prevoznike, vozače, dispečere i kamione.“

PURE FREIGHT LINES: Decenija poslovnih uspeha i novih tehnologija

Osnovana 2013. godine, kompanija Pure Freight Lines je nagrađivana, napredna, porodična transportna kompanija sa sedoštem u Franklin Parku, IL. Sa preko 10 godina rada u industriji, prioritet im je zadovoljstvo kupaca kroz inovativna rešenja i naprednu tehnologiju.

-Ulaganjem u najsavremenije sisteme racionalizujemo logistiku i obezbeđujemo transparentnost u našem poslovanju. Ovo nam omogućava da našim cenjenim klijentima pružimo efikasne i besprekorne usluge transporta. Naše sveobuhvatne usluge obuhvataju rešenja za kamionske terete za dry-van i hladnjače, ubrzane opcije za pošiljke visoke vrednosti i one vremenski osetljive, power-only, intermodalne usluge i usluge koje zadovoljavaju različite potrebe transporta, kao i namenske usluge prilagođene specifičnim zahtevima.

Tekst: Serbian Times / PRNewswire.com Foto&Video: PURE Freight Lines

YOU MAY LIKE