Connect with us

aktuelno

VAŠINGTON: Hiljade Trampovih pristalica demonstrirale protiv izborne krađe, linč na ulicama u režiji BLM i Antifa

Published

on

Više desetina hiljada hiljada pristalica predsednika SAD Donalda Trampa izašlo je danas na ulice Vašingtona u znak podrške njegovim tvrdnjama o izbornoj krađi na predsedničkim izborima 3. novembra.

Demonstranti su šetali od Trga slobode u blizini Bele kuće do zgrade američkog Vrhovnog suda na Kapitolu.

Trampove pristalice su uzvikivale “Zaustavite krađu!” i “Mi smo šampioni!”.

Demonstranti su skandirali “USA” i “Još četiri godine” dok je predsednička kolona vozila prolazila pored njih. Trampov konvoj vozio je polako kroz okupljenu masu dok je on otpozdravljao pristalicama iz predsedničke limuzine.

Oni su u Vašington stigli iz raznih krajeva zemlje – uključujući Arizonu, DŽordžiju, Nevadu, Floridu, Pensilvaniju i Merilend.

Levičarske grupe, Antifa i BLM su izizivale incidente tokom celog dana, napadajući i provocirajući Trampove pristalice tokom celog dana, a dva restorana su polupana.

U jednom su tri demontranta koja su podržavala predsednika Trampa okružena masom levičara, a požar je izazvao vatronmet koji je bacio neko od napadača. Policija je saopštila da je uhapsila ukupno deset ljudi.

S druge strane, Džo Bajden rekao je novinarima u Delavaru da se približava formiranju svog kabineta.

Pogledajte kako je sa današnjeg mitinga izveštavala novinarka CNN. Obratite pažnju na njen odnos prema sagovorniku koji misli drugačije…

Izvor: Srna Foto: Youtube/MyStateLine.com

Advertisement