Chicago, IL
36°
Cloudy
7:03 am4:19 pm CST
Feels like: 25°F
Wind: 17mph SSW
Humidity: 83%
Pressure: 30.09"Hg
UV index: 0
9 pm10 pm11 pm12 am1 am
36°F
36°F
37°F
37°F
37°F
ThuFriSatSunMon
52°F / 45°F
55°F / 48°F
55°F / 30°F
34°F / 25°F
39°F / 32°F

Published 2 years ago

By admin

UZEO PRAVDU U SVOJE RUKE: Američki Srbin pratio i tukao pedofile, osuđen na 23 godine! (VIDEO)

Četrdesettrogodišnji muškarac Džejson Vuković osuđen je 2018. na 23 godine zatvora osled brojnih optužbi za napad i pljačku. Međutim, mnogi veruju da je Vuković zapravo heroj osvetnik jer su sve njegove žrtve bili pedofili.

Svojevremeno je sebe nazivao “anđelom osvetnikom koji traži pravdu”, međutim tokom procesa Vuković je ipak iskazao žaljenje zbog svojih postupaka, pa će moći da podnese zahtev za uslovni otpust nakon što odsluži šest godina kazne.

Na sudu je otkriveno da je Vuković i sam bio žrtva zlostavljanja. U svom svedočenju je rekao da ga je kao dete seksualno i fizički zlostavljao očuh. Vuković sada kaže da nasilna osveta nije bila vredna svega i da preuzima “punu odgovornost za svoje postupke”.

Vuković je pronašao tri različita muškarca na onlajn spisku seksualnih prestupnika objavljenom na sajtu savezne države. Tokom pet dana nasilja, Vuković je fizički napao, pretukao i opljačkao tri muškarca. Tužioci kažu da je Vuković imao svesku u kojoj se nalazila lista sa imenima meta pedofila, uključujući i njegove tri žrtve.

U zamenu za priznanje krivice, tužioci su odlučili da odbace više od desetak optužbi. U pismu na pet stranica Enkoridž dejli njuzu, Vuković je posla emotivnu poruku drugim ljudima da se ne okreću nasilju kao što je on činio.

“Ako ste već izgubili mladost, poput mene, zbog zlostavljača dece, nemojte odbaciti svoju sadašnjost i svoju budućnost čineći akte nasilja. U uređenom društvu nema mesta osvetništvu”, naveo je Vuković u svom pismu.

Ember Tilton, Vukovićev advokat, kaže da je on osoba kojoj je potreban psihološki tretman, a ne zatvor.

„Mislim da ne treba da bude kažnjen. On je već kažnjen. Cela ova stvar je počela kao kazna za dete koje nije zaslužilo da se prema njemu tako postupa“, rekao je Tilton.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: Serbian Times
Foto: Printscreen YouTube / WorldNews

YOU MAY LIKE