Chicago
66°
Clear
5:16 am8:21 pm CDT
Feels like: 66°F
Wind: 5mph ENE
Humidity: 73%
Pressure: 30.02"Hg
UV index: 0
MonTueWed
77/61°F
68/57°F
70/57°F

Published 2 weeks ago

By Serbian Times

UŽAS NA ZVEZDARI: Stanodavac (62) pokušao da siluje devojku (17), napao je dok je držala bebu u naručju!

Policija sa Zvezdare uhapsila je Z. M. (62) pod sumnjom da je pokušao da siluje S.S. (17), dok je ona držala u naručju jednogodišnju ćerkicu. Drama se odigrala u stanu koji S.S. i njen suprug iznajmljuju od Z. M. u Velikom Mokrom Lugu. Kako se saznaje od izvora u istrazi, napad se odigrao u četvrtak u večernjim satima kada je Z. M. došao da obiđe podstanare.

“S.S. (17) je bila sa svojom ćerkicom i sređivala stan koji iznajmljuje. U tom trenutku došao je Z. M. i iskoristio što je ona držala otvorena vrata stana da joj neopaženo priđe”, objašnjava sagovornik iz istrage i dodaje: “Kada joj je prišao on je potapšao po ramenu da se okrene, a za to vreme je zatvorio vrata da neko ne bi slučajno video šta će da uradi. On je tada svoju podstanarku pitao zašto mu se njen muž ne javlja na telefon kada ga zove da spremi novac za kiriju. Ona mu je odgovorili da su platili, ali nije želela da se raspravlja sa njim jer je bio pijan, a njena beba je počela da plače i uzela ju je u ruke.

Sagovornik objašnjava da je S.S. rekla Z.M. da će njen muže da ga pozove čim dođe, ali je u tom trenutku Z.M. skočio na nju i počeo da je ljubi. “Ona je držala bebu, a Z.M. je prvo poljubio u usta, a onda počeo da je ljubi po vratu. Ona se otimala i gurala ga od sebe, a on je nastavio da je ljubi po grudima i da je rukama hvata za njih, a onda i zadnjicu. Mlada majka je sve vreme držala bebu i jednom rukom pokušavala da odgura napasnika, a on je i dalje nasrtao dahćući i vikao: ‘Dobra si p….! Baš dobra!’ U jednom trentuku tako je povuka da je njoj beba ispala iz ruku i pala na pod”, kažu u policiji.

Kada je beba pala i počela da glasno plače Z.M. je i dalje kidisao na S.S. koja je nekako uspela da ga odgurne od sebe. “Napasnik je pao, a mlada majka je to iskoristila, zgrabila bebu i pobegla iz stana. Ona se sklonila kod komšinice, a kada je njen suprug došao zajedno su otišli u policijsku stanicu”, objasnio je izvor.

Žrtva i njen suprug su dali izajve, a saslušana je i komšnica kod koje se S.S. sklonila od stanodavca koji je ubrzo uhapšen. Inače uhapšenom se na teret stavljaju dva krivična dela i to protiv pravno lišenje slobodne i nedozvoljene polne radnje, a danas će biti saslušan u tužilaštvu.

SAZNAJTE VIŠE:

EKSKLUZIVNO, BEBEK: Pevaću i sa 100 godina, a sa Bregom ću da sviram samo pod jednim uslovom… (VIDEO)

DANICA CRNOGORČEVIĆ OTKRIVA ZA SERBIAN TIMES: Trudna sam, čekamo četvrto dete!

GALA DOGAĐAJ U ČIKAGU: Uz “Tamo daleko” proslavljen prvi direktan let “Er Srbije” iz Beograda! (FOTO GALERIJA + VIDEO)

Izvor: Mondo
Foto: Ilustracija

YOU MAY LIKE

PODRŠKA IZ PARIZA: Francuska teniserka igra u patikama sa srpskom trobojkom i hramom Svetog Save! (FOTO)
"DEPORTUJTE GA, NIJE GA BRIGA": Britanac napisao šokantan tekst o Novaku Đokoviću i Kosmetu!
RODIO SE KAO SULEJMAN, SADA JE DUŠAN: Nisam prešao u pravoslavlje, samo sam mu se vratio!
OGLASIO SE ROLAN GAROS: Evo da li će Nole biti kažnjen zbog poruke "Kosovo je srce Srbije"!
MESTO GDE JE BOG ŽIV: Patrijarh Pavle pre 30 godina spasao srpski manastir u Americi, danas u njega po lek dolaze oboleli od kancera! (FOTO GALERIJA)
"NIJE BIO TAKAV, PROMENIO SE U PUBERTETU": Ispovest majke dečaka koji je izvršio masakr u školi!
MLADI SRBIN NA TRAGU VELIKOG IZUMA: Vidak je doktorand i dobitnik nagrade "Mihajlo Pupin", njegov trojanski konj mogao bi biti lek za rak! (FOTO)
PONOSNO PREDSTAVLJA OTADŽBINU: Jokić govorio o Srbiji, popularnosti u Somboru, pa zbunio odgovorom o Kalemegdanu! (VIDEO)