Chicago
66°
Cloudy
6:44 am6:38 pm CDT
Feels like: 66°F
Wind: 8mph ENE
Humidity: 85%
Pressure: 30.04"Hg
UV index: 0
FriSatSun
70/59°F
77/63°F
77/63°F

Published 2 months ago

By Serbian Times

URNEBESNO, SRPSKA ZULU SNAJKA O PARADAJZ TURIZMU: “Šta fali da odeš u Grčku i kuvaš punjenu papriku?” (VIDEO)

Srpska snaja Naledi Repaja ispričala je na Tiktoku nedavno šta misli o čuvenim paradajz turistima. Rekla je da se čudi zašto se isključivo turistima pripisuje ova “etiketa” kada je paradajz turizam zastupljen na razne strane. Podelila je na popularnoj društvenoj mreži i šta ona nosi na plažu.

Paradajz turizam je zanimljiva tema svakog leta. A interesantno je da je bio zastupljen i pre nego što je nazvan tako. Takve teme pokrenu skoro uvek oprečne komentare- jedni kažu da je to skroz u redu, a drugi da im se ta varijanta odmora i ne dopada mnogo Šta kaže Naledi Repaja?

“Nas su zvali paradajz turisti pa Nemci su došli i ljuštili paradajz pored nas. Idemo mi u Grčku, a kažu da smo mi paradajz turisti… I seli smo i pričali smo i kako sam razumela, krčka se pasulj, punjena paprika, a vi ste na plaži, a onda kad dođete kući, jedete punjenu papriku i sve to. Ali najgore što on meni kaže da su Nemci ljuštili paradajz, a oni nikada nisu dobili pečat da su paradajz turisti. To mi je is pričao jedan čovek, stariji čovek. Kaže mi on to, ja se nasmejem”, rekla je Naledi Repaja koju zovu srpska snaja iz plemena Zulu, a koju je u Srbiju dovela ljubav sa Bojanom Repajom iz Požarevca sa kojim je u braku i imaju dvoje dece.

@ladynaledy8 toliko volim da sedim sa stari ljube pre smešno #paradajzturisti #snajka #hvalabogu #foryoupage #🇷🇸🇧🇦🇭🇷🇲🇪🇸🇮🇽🇰🇲🇰 #balkantiktok #viralnotiktok #j4u #yourbeautyisinsid #balkanlove #grickooo ♬ original sound – ZuluSrbskaSnajka

Otkrila je zatim da je i ona paradajz turista: “Mene svekrva preselila u Crnu Goru, pravimo punjenu papriku, odemo na plažu, kada se vratimo kući, jedemo punjenu papriku. Uf, znaš kako je to dobro. I to je toliko lepo, ja ne znam u čemu je problem (smeh). U čemu je problem da jedeš punjenu papriku? Moraš nešto da jedeš. Kad ideš po tim mestima na Balkanu, šta fali? Šta fali da odeš u Grčku i skuvaš punjenu papriku?”.

“Kako si slatka dok pričaš”, “Drago mi je da ti se dopada balkanska hrana”, “Ja tebe obožavam”, komentarišu na Tiktoku.

Naledi je u braku sa Bojanom Repajom iz Požarevca kog poznaje 10 godina. On je odmah znao da želi da sa njom provede život jer je “drugačija od svih žena koje poznaje”. Venčali su se u Crkvi Svete Ružice na Kalemegdanu kada se i krstio njihov sin Noa (4). Ovaj par ima i ćerku Neu (3).

PROČITAJTE VIŠE:

“POSLE MENE OSTAĆE JOJ DVE PENZIJE”Vratio se u rodni kraj iz Amerike nakon 20 godina i traži ženu! (VIDEO)

POTRESNA PRIČA O JEDNOJ LJUBAVI: Zoran ubio bolesnu suprugu, pa sebe, planirali da zajedno odu na onaj svet!

ANDRIJI U ČAST: Nagrada za mlade pijaniste nosiće ime po dečaku stradalom u “Ribnikaru”! (VIDEO)

Izvor: Blic Žena
Foto: Printscreen K1 tv

YOU MAY LIKE