Connect with us

Amerika

“UPRAVO ĆEŠ IZGUBITI POSAO”! Kako je jedno hapšenje ispred strip-kluba postalo najgledaniji snimak na planeti! (VIDEO)

Published

on

Trenutno najveći hit na društvenim mrežama u Americi je snimak crne devojke koja repuje dok je naoružani pripadnik obezbeđenja hapsi.

Video klip koji je, po njenim “free style” stihovima dobio ime “Upravo ćeš izgubiti posao!”, snimljen je 3.juna u Dilonu, Južna Karolina, ali je tek ovih dana postao viralan.

Junakinja priče, Džaunika Čarls (27), zabavljala se u jednom lokalnom strip klubu. Kada je poišla kući, setila se da je u klubu zaboravila svoju torbicu.

Obezbeđenje joj, međutim, nije dozvolilo da ponovo uđe u klub. Nakon kraće rasprave i psovke upućene bezbednjaku, Džaunika je završila sa lisicama na rukama, a dok je na parkingu čekala policiju njen razgovor sa pripadnikom obezbeđenja pretvorio se u repovanje, koje počinje sa:

“Uskoro ćeš izgubiti posao, jer me privodiš bez razloga…!”

Ubrzo je nekoliko DJ-eva njenu pesmicu umiksovalo sa muzikom, a ti snimci su preko noći postali veliki hitovi, koji se poput zaraze šire tviterom i drugim društvenim mrežama.

Poslušajte jedan od njih…

Džaunika je inače beskućnik i samohrana majka jednog dečaka koja se bori sa zavisnošću od droge.

O tome je javnost obavestila njena rođena sestra na Instagramu, koja joj je i napravila nalog koji je za vrlo kratko vreme stekao 65.000 pratilaca.

Epilog priče je sledeći: Džaunika je postala planetarna zvezda, očekuje se da dobro unovči svoje tverkovanje i repovanje sa lisicama na leđima, a za početak se potrudila da joj svi koji su preuzeli njen sada već čuveni snimak plate tantijeme i autorska prava.

Takođe, na donatorskoj platformi Go Fund Me već je prikupljeno preko 50.000 dolara kao pomoć Džauniki i njenom sinu, tako da će ona uskoro moći da kupi krov nad glavom.

S druge strane, pripadnik obezbeđenja koji ju je “uhapsio” na kraju balade nije izgubio posao.

Win-win situacija, reklo bi se.

Piše: Antonije Kovačević Foto: Youtube, Instagram

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement