Chicago
64°
Cloudy
6:43 am6:39 pm CDT
Feels like: 64°F
Wind: 9mph SE
Humidity: 90%
Pressure: 30.07"Hg
UV index: 2
ThuFriSat
68/61°F
70/61°F
77/63°F

Published 2 months ago

By Serbian Times

UBIJEN MUŠKARAC KOJI JE PRETIO BAJDENU: FBI izvršio raciju zbog pretnji smrću predsedniku SAD!

Muškarac iz Jute upucan je i ubijen tokom racije FBI-ja u sredu rano ujutro, potvrdio je FBI.

Racija se odigrala u vezi sa istragom o navodnim pretnjama predsedniku Džo Bajdenu i drugim političkim zvaničnicima, kažu dvojica zvaničnika upućena u slučaj.

Jedan od zvaničnika rekao je za ABC News da je istraga počela u aprilu, a da je FBI američku tajnu službu obavestio u junu. Pored pretećih postova, muškarac koji je bio pod istragom na internetu je sugerisao, kako zvaničnik navodi, i da planira da preduzme i fizičku akciju.

Pretnje su ocenjene kao “verodostojne”, a FBI u Salt Lejk Sitiju saopštio je da se pucnjava dogodila oko 6:15 ujutro po lokalnom vremenu, dok su specijalni agenti pokušali da uruče naloge za hapšenje i pretres u jednoj rezidenciji u Provu.

-FBI veoma ozbiljno shvata sve incidente sa pucnjavom u kojima su učestvovali naši agenti ili članovi operativne grupe. U skladu sa politikom FBI-ja, incident sa pucnjavom je pod kontrolom našeg inspekcijskog odeljenja. Pošto je istraga u toku, više detelja ne možemo otkriti – navodi se u saopštenju FBI.

POVEZANE TEME:

PO OCU SRPKINJE, A PO MAJCI KENIJKE: Bliznakinje Petra i Grejs krštene su pravoslavnoj crkvi, srpski običaji su za njih posebno blago!

JEDAN OD OSNIVAČA TVRDI: Imamo dokaze da CIA i FBI uređuju tekstove na Vikipediji!

RON DESANTIS BEZ ZADRŠKE: Naravno da je Donald Tramp izgubio predsedničke izbore 2020. godine!

Izvor: Kurir
Foto: Printscreen Instagram @joebiden

YOU MAY LIKE