Chicago, IL
45°
Clear
6:30 am5:36 pm CST
Feels like: 43°F
Wind: 5mph NNE
Humidity: 57%
Pressure: 29.87"Hg
UV index: 0
7 am8 am9 am10 am11 am
43°F
45°F
43°F
46°F
50°F
TueWedThuFriSat
68°F / 27°F
32°F / 23°F
46°F / 32°F
52°F / 39°F
61°F / 46°F

Published 1 year ago

By Serbian Times

TUŽILAC OTKRIO STRAŠNE DETALJE: Brajan pretraživao ‘najbolje načine za komadanje tela’! (VIDEO)

Brajan Volš suprug Ane Volš kojoj se trag gubi u novogodišnjoj noći u Americi pred sudom odgovara za optužbe za ubistvo svoje supruge.

Postupajući tužilac suočava Brajana sa optužbama za ubistvo žene.

Na rečenicu da je istraživao kako se rešiti tela žene, Brajan klima glavom.

Tužioci kažu da je Brajan Volš takođe pretraživao pojmove “testera i nož”, te “najbolja sredstva za raskomadanje”. Brajan je potom, u prvim danima nakon Aninog nestanka pretraživao i “Možete li biti optuženi za ubistvo bez tela?”.

Već 1. i 2. januara, dva dana pre nego što je Anin nestanak zvanično prijavljen, on je pretraživao i “nakon koliko vremena počinje da se oseća neprijatan miris tela”, te “može li da se identifikuje telo ako su zubi smrskani (uništeni)”.

Na listi Brajanovih pretraga našla su se i pitanja: “Koliko je potrebno telu da se raspadne”, “da li se raspad usporava u plastičnoj kesi”, “šta se dešava sa delovima tela ako ih potopite u amonijak”, “koliko DNK ostaje na površini”, kao i “koja je najbolja država za muškarce da se razvede” i “nakon koliko se nasleđuje imovina od nečijeg nestanka”.

Prema navodima tužioca, gost koji je bio u kući Ane i Brajana otišao je oko 1.30 ujutru, a internet pretrage Brajana počinju dva i po sata kasnije.

Tužioci takođe kažu da je Volš otišao u prodavnicu nakon Aninog nestanka i kupovao peškire, prostirku za kupanje i potrepštine za čišćenje.

PRATITE NAS I NA FEJSBUKU:

Policija je 8. januara pretresla kuću u Kohasetu u Masačusetsu. Pronašli su krv, dva noža i “teške” cerade. Tužioci takođe kažu da nije bilo aktivnosti na kreditnim karticama Ane Volše od njenog nestanka 1. januara.

Tužilac kaže da je pronađeno 10 torbi u kojima su bili predmeti sa krvlju. DNK testiranje je povezalo krv i tkivo sa njom.

Brajan Volš je zurio u prazno i treptao dok je tužilac čitao brojne dokaze u ovom slučaju. DNK Ane Volš i Brajana Volša pronađen je i na više predmeta u kontejneru iz kuće njegove majke.

Brajan Volš se izjasnio da nije kriv za ubistvo svoje supruge Ane Volš.

Tužioci navode da je raskomadao i rešio se tela svoje žene, a Brajan će biti zadržan bez kaucije.

Sledeće pojavljivanje Brajana pred sudom zakazano je za 9. februar.

Podsetimo, Ani Volš se izgubio svaki trag u noći između 31. decembra i 1. januara. Njen suprug Brajan Volš prijavio je njen nestanak tek tri dana kasnije. Istragom je utvrđeno da je on opstruisao istragu, a u podrumu kuće pronađeni su tragovi krvi i krvav nož. Takođe, na smetlištu su pronađene krvave krpe i tepih, te američka policija sumnja na najstrašniji scenario. Brajan Volš se nalazi u istražnom zatvoru, gde čeka epilog istrage.

POVEZANE TEME:

SVI DOKAZI PROTIV BRAJANA: Evo šta je uradio sa Aninim telom, ostaci verovatno nikada neće biti nađeni!

IZVOR OTKRIVA: Evo zašto je Ana Volš prodavala nekretnine uoči nestanka!

GDE SE NALAZE DECA ANE VOLŠ? Hoće li pripasti baki, Aninim drugaricama ili hraniteljskoj porodici?

Izvor: Blic
Foto: Printscreen Twitter@7News

YOU MAY LIKE