Chicago, IL
59°
Partly Cloudy
6:08 am7:31 pm CDT
Feels like: 57°F
Wind: 9mph ENE
Humidity: 47%
Pressure: 29.99"Hg
UV index: 3
11 am12 pm1 pm2 pm3 pm
61°F
61°F
61°F
63°F
63°F
TueWedThuFriSat
66°F / 61°F
68°F / 48°F
57°F / 46°F
54°F / 45°F
52°F / 41°F

Published 1 year ago

By Antonije Kovačević

TUMAČ KREMANSKOG PROROČANSTVA PORUČUJE: De me je Piksi poslušao, imao bi uspeha u Kataru!

Fudbalska reprezentacija Srbije nije uspela da izbori nokaut fazu Svetskog prvenstva u Kataru, a možda jedan od razloga leži u tome što selektor Srbije nije ozbiljno shvatio poruku koja mu je došla iz Kremana.

Naime, Dragan Pjević, navodni tumač proročanstva iz najmisterioznijeg sela u Srbiji, još prošle godine nakon prolaska naših fudbalera na Svetsko prvenstvo kroz iglene uši poslao je poruku selektoru i orlovima, ali niko ga nije poslušao. 

Da li je loš plasman naših fudbalera samo koncidencija ili ipak ne ostaće misterija.

Dragan Pjević, Kremna, Tarabići, Kremna Tarabici
FOTO: RINA.RS

– Malo ko se nadao da će Orlovi tada tokom kvalifikacija slaviti u Portugalu protiv prvaka Evrope rezultatom 2:1 i time se direktno plasirati na takmičenje. Setimo se onog Ronaldovog gola protiv Srbije koji nije priznat. Očigledno je u pitanju bila viša sila. Arbitar tada nije video da je lopta prešla belu liniju jer je na neki način bilo zaklonjeno ono što je moglo poraziti Srbiju. Još tada sam rekao da će selektor Stojković, ako bude verovao da je počašćen golom u poslednjim sekundama utakmice i imao mudrosti da prihvati rečeno, odnosno uspostavi saradnju sa Кremanskim proročanstvom, imati uspeha u Кataru. Međutim, nije došao, dalje neću ništa da dodajem, videli smo šta je bilo – izjavio je Pjević.

Dragan Pjević, Kremna, Tarabići, Kremna Tarabici

Dodaje da je i ranijih godina u nekoliko navrata slao pisma reprezentaciji i poruke podrške i zvao ih da dođu na pripreme kako bi imali sreće u nastavku puta ka Ligi nacija, a oni koji ga nisu poslušali neslavno su završili njihovo putovanje.

Da li će se srpski selektor i fudbaleri odlučiti da posete selo Кremna tokom nekih narednih takmičenja ostaje nam da vidimo. Ipak, nema dileme da nam je na ovom svetskom prvenstvu definitivno nedostajalo i malo sreće.

Izvor/Foto: Rina

YOU MAY LIKE