Chicago
72°
Partly Cloudy
6:41 am6:43 pm CDT
Feels like: 72°F
Wind: 11mph NE
Humidity: 75%
Pressure: 30.04"Hg
UV index: 1
TueWedThu
72/63°F
66/63°F
66/59°F

Published 3 weeks ago

By Serbian Times

TUGA U SELU: Čopor vukova napravio pokolj na imanju vrednog domaćina, zveri zaklale 17 ovaca!

Pravi horor dogodio se tokom noći u selu Novšiće kod Plava, na severu Crne Gore kada je čopor vukova upao u domaćinstvo Radomira Ognjenovića, a krvoločne životinje tom prilikom su zaklale 17 ovaca.

-Još smo u šoku, naše selo nalazi se samo nekoliko kilometara od Plava. Niko ne pamti da su zveri prišle ovako blizu kućama i da zakolju čitavo stado. Sad nam više nije svejedno zaspati u kući, kažu za RINU meštani.

Ognjenović je izjavio da se sve odigralo veoma brzo i da ništa nije mogao da učini da spase svoje životinje.

PROČITAJTE VIŠE:

-Čuo sam pse kako laju, izašao sam i video jednu vučicu sa nekoliko mladih vukova. Pokušao sam da ih zaplašim, ali su vukovi preskočili tor i udaljili se tek kada se poklali sve ovce. I ove ranjene teško da mogu preživeti, tako da ce sve morati biti uništeno”, kazao je Ognjenović za Portal RTCG.

Ceo slučaj ovog krvopriloća prijavljen je nadležnim institucijama, koji su konstatovali štetu. Ovaj stočar živi sam i bavi s stočarstvom bez ikakvih drugih prihoda, pa se nada da će mu opština Plav i resorno ministarstvo pomoći, da ne bi od vrednog i poštenog čoveka postao socijalni slučaj.

POVEZANE TEME:

“KOLA SU NAM SVIMA ZAVRŠILA U MORU”: Srpski turisti u Grčkoj očajni, nigde ne mogu da mrdnu, voda visine dva metra potopila kuće! (VIDEO)

IZGUBLJENI FILM NEBOJŠE GLOGOVCA: Trebalo da izađe 2015., glume svi velikani, a premijera se i dalje odlaže! (VIDEO)

LEPE VESTI ZA SVE PORODICE: Testiranje na spinalnu mišićnu atrofiju postaje obavezno za novorođenčad u Srbiji!

Izvor: RINA
Foto: Pixabay

YOU MAY LIKE