Connect with us

događaji

TRI ZLATNE MEDALJE ZA SRBIJU: Rvači osvojili najsjajnije odličje na Svetskim policijskim igrama!

Published

on

Rvači Sebastijan Nađ i Davor Štefanek su u finalnim borbama na “Svetskim policijskim igrama” u Holandiji savladali predstavnike iz Irana i Kambodže.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin uputio je čestitke Nađu i Štefaneku povodom osvajanja zlatnih medalja na “Svetskim policijskim igrama” u Roterdamu.

“Osvajanjem zlatnih medalja na “Svetskim policijskim igrama”, obradovali ste i Ministarstvo unutrašnjih poslova i Srbiju. Tri zlatne medalje u rvanju daju potvrdu sa koliko velikom količinom požrtvovanosti,  motivisanosti i upornosti naši sportisti i pripadnici MUP-a ulaze u borbe i mečeve iz kojih izlaze kao pobednici i šampioni. Ponosan sam na naše zlatne rvače, i na Strahinju, i na Sebastijana i na Davora, ali sam još više ponosan zbog toga što će mlade snage MUP-a Srbije i Sportske jedinice moći da uče od najkvalitetnijih i najboljih na svetu”, navodi se u čestitki ministra unutrašnjih poslova Srbije Aleksandra Vulina.

Prethodno je i pripadnik Sportske jedinice MUP Srbije, policajac iz Policijske uprave za Grad Beograd, rvač Strahinja Despić osvojio zlatnu medalju.

Despić je u finalu pobedio predstavnika Mongolije i osvojio prvo mesto u kategoriji do 92 kilograma.

Kako je saopšteno iz MUP-a, ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin uputio je čestitku i Despiću, istakavši da je to prvo osvojeno zlato za Srbiju na ovom prestižnom takmičenju.

Izvor: 013 Info Foto: MUP

Advertisement