Chicago, IL
70°
Fair
5:25 am8:08 pm CDT
Feels like: 70°F
Wind: 13mph N
Humidity: 46%
Pressure: 30.01"Hg
UV index: 3
11 am12 pm1 pm2 pm3 pm
70°F
70°F
68°F
68°F
66°F
MonTueWedThuFri
84°F / 64°F
82°F / 64°F
73°F / 55°F
73°F / 55°F
70°F / 59°F

Published 1 week ago

By Serbian Times

TRAMP BIRA NAJVEĆEG RIVALA ZA POTPREDSEDNIKA? Niko nije očekivao ovaj obrt u predizbornoj trci!

Bivša republikanska predsednička kandidatkinja Niki Hejli aktivno se razmatra u kampanji Donalda Trampa za mesto njegovog potpredsednika, objavio je sajt Aksios pozivajući se na neidentifikovane osobe upoznate sa situacijom.

Tramp bi mogao da izabere Hejli ako se pokaže da može da mu pomogne da osvoji predsedničku funkciju, izbegne potencijalno zatvorsko vreme i pokrije desetine miliona pravnih računa ako izgubi sudske sporove, navodi se u izveštaju.

Hejli, bivši guverner Južne Karoline i bivši američki ambasador u Ujedinjenim nacijama, povukla se iz trke za republikansku predsedničku nominaciju u martu u svetlu Trampovog ubedljivog vođstva.

Ona je rekla da je verovatno da će Tramp, koji je više puta omalovažavao njenu kandidaturu, biti republikanski kandidat, ali ga nije podržala.

Podsetimo se, predsednički izbori u Americi održaće se u novembru ove godine gde će se, za mesto predsednika, boriti sadašnji stanar Bele kuće Džo Bajden i nekadašnji predsednik Donald Tramp.

PROČITAJTE VIŠE:

EKSKLUZIVNO: Najuticajniji Srbi na ručku kod Trampa! Eks predsednik poslao moćnu poruku našem narodu, a evo za kog Srbina je rekao da mu je veliki prijatelj (FOTO)

“STOJIM IZA SRBA, VI STE HRABRI BORCI, HVALA NA PODRŠCI U NAJTEŽIM GODINAMA”: Šta je Tramp rekao najuglednijim američkim Srbima u svojoj vili! (FOTO)

TRAMPOV NASLEDNIK TRAŽIO OD SRBA: “Molim Vas upoznajte me sa Novakom Đokovićem, ja sam njegov veliki fan!”

Izvor: Kurir
Foto: Charly TRIBALLEAU / AFP / Profimedia

YOU MAY LIKE