Chicago, IL
70°
Sunny
5:25 am8:08 pm CDT
Feels like: 70°F
Wind: 14mph NNE
Humidity: 51%
Pressure: 30.01"Hg
UV index: 7
1 pm2 pm3 pm4 pm5 pm
68°F
68°F
66°F
66°F
66°F
MonTueWedThuFri
84°F / 64°F
82°F / 64°F
73°F / 55°F
73°F / 57°F
70°F / 57°F

Published 1 year ago

By Serbian Times

TRAGIČAN ZAVRŠETAK MOMAČKE VEČERI: Ovo je Lazar koji je pao sa tvrđave prilikom pravljenja selfija! (FOTO)

Lazar Đ. iz Paraćina poginuo je jutros oko pet sati ujutru kada je prilikom fotografisanja pao sa bedema Petrovaradinske tvrđave u Novom Sadu, dok je Stefan Lj. prilikom pada povređen i njegovo stanje je teško, ali stabilno Obojica mladića su bili na proslavi momačke večeri.

Prema dosadašnjim informacijama, jedan od mladića je hteo da se fotografiše, a tom prilikom se okliznuo i prilikom pada sa sobom povukao prijatelja.

Uprkos reanimaciji, za Lazara je ovaj pad bio koban i on je na licu mesta izgubio život, dok je Stefan povredio kičmeni stub i grudni koš, a njegovo stanje je teško ali stabilno.

Stefan – drugi s desna dole.

Kako smo mogli da čujemo od radnika okolnih restorana na samoj tvrđavi, niko od njih nije video sam događaj, pa ni radnici obezbeđenja koji su potvrdili da je bilo gostiju u jednom lokalu do 5 ujutru.

Tačna lokacija pada dvojice mladića nije poznata, ali postoji više mesta na kojima je bedem širi, a provalija duboka dovoljno da pad bude opasan po život.

Da podsetimo, tokom dosadašnje istrage je utvrđeno da je bilo organizovano momačko veče. Jedan od muškaraca je na bedemu tvrđave hteo da fotografiše ili uradi selfi, izgubio ravnotežu, uhvatio se mahinalno za muškarca koji je bio pored njega, povukao ga i zajedno su pali sa tvrđave.

PROČITAJTE VIŠE:

NIKOLA ĐURIČKO NASMEJAO ČIKAGO: Otišao kao srpski glumac koji traži šansu u Holivudu, vratio se kao zvezda Netfliksa! (FOTO)

SRBI, ŠPANCI, LITVANCI I ITALIJANI SKUPA OČISTILI BISER SRBIJE: Iz jezera Perućac izvađeno 500 džakova smeća, opet zasijalo punim sjajem (FOTO)

NAJSTRAŠNIJI ZLOČIN U SFRJ POČINILA ŽENA: Lepotica se pretvorila u zver! Bila je osuđena na smrt, a onda je nestala…

Izvor: Blic
Foto: Printscreen Facebook/ Lazar Đorđević

YOU MAY LIKE