Connect with us

Amerika

TRAGEDIJI NEMA KRAJA: Muž ubijene nastavnice preminuo od infarkta, iza njih dvoje ostalo četvoro dece

Published

on

Suprug jedne od nastavnica ubijenih u pucnjavi u osnovnoj školi u Uvaldeu u Teksasu, doživeo je smrtonosni srčani udar, navodi se u novinskom izveštaju.

„Džo Garsija, suprug Irme Garsije, jedne od dve učiteljice ubijene u utorak u Uvaldeu, Teksas, doživeo je fatalni srčani udar“, izvestio je novinar Erni Zuniga. „Džo i Irma su bili srednjoškolske ljubavi i u braku su bili 24 godine. Za sobom ostavljaju četvoro dece.”

Irma Garsija predavala je u osnovnoj školi “Robb” 23 godine i nominovana je za nastavnika godine od strane školskog okruga 2019.

„Irma Garsija, učiteljica sa više od dve decenije, bila je poznata kao nepokolebljivi optimista u svojoj porodici“, objavio je Njujork tajms nakon njene smrti. „Zbijala bi šale na okupljanjima u Uvaldeu u Teksasu, pevala svoje omiljene klasične rok pesme tokom žurki i pomagala svom nećaku Džonu Martinezu oko domaćeg zadatka.

„Ona je uvek bila optimistična u vezi sa svime i baš je volela ljude u svom životu“, izjavio je Martinez, 21. Dodao je da su vlasti, kada su otkrile telo njegove tetke, „tamo pronašle njeno telo, koje je grlilo decu u naručju do poslednjeg daha“.

Njegova tetka je bila „kao druga mama“ svojim nećacima i učenicima, rekao je Martinez: „Ona donosi radost i svetlost u sobu.

„Moja tia nije uspela, žrtvovala je sebe štiteći decu u svojoj učionici, preklinjem vas da se molite za moju porodicu, IRMA GARSIJA JE NJENO IME i umrla je kao HEROJ. Mnogi su je voleli i zaista će joj nedostajati“, dodao je on na Tviteru.

Izvor: Daily Wire Foto: Porodične fotke

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement