Connect with us

Amerika

TRAGEDIJA U NJUJORKU: Bivša Mis SAD-a izvršila samoubistvo skočivši sa 9 sprata!

Published

on

Bivša mis Amerike i novinarka emisije Extra TV Česli Krist, preminula je u 30. godini u Njujorku.

Ona je izvršila samoubistvo skočivši sa višespratnice u nedelju ujutru, samo nekoliko sati nakon što je na društvenim mrežama objavila poruku: “Neka vam ovaj dan donese odmor i mir”.

Tridesetogodišnji Krist je bila advokat a takođe je radila kao dopisnik zabavne emisije “Ekstra”. Pobedila je na izboru za Mis SAD 2019. godine koristeći svoju platformu da progovori o reformi socijalnog i krivičnog pravosuđa.

Prema izveštaju Njujork posta, ona je živela na devetom spratu zgrade Orion gde je poslednji put viđena na terasi 29. sprata.

„U očaju i velikoj tuzi, delimo smrt naše voljene Česli“, navodi se u saopštenju njene porodice. „Njeno veliko svetlo je inspirisalo druge širom sveta svojom lepotom i snagom. Brinula se, volela, smejala se i sijala.”

„Česli je oličenje ljubavi i pomaganja drugima, bilo kroz svoj rad advokata za borbu za socijalnu pravdu, kao Mis SAD ili kao voditeljka na televiziji. Ali što je najvažnije, kao ćerka, sestra, prijateljica, mentorka i koleginica – znamo da će njen uticaj živeti“, nastavili su.

Porodica je tražila privatnost nakon njene smrti.

Poznata voditeljka je objavila poruku na Instagram nalogu samo nekoliko sati pre nego što izvršila samoubistvo: ‘Neka vam ovaj dan donese odmor i mir’

Česli, koja je takođe radila kao advokat, krunisana je za mis SAD kao mis Severne Karoline u maju 2019.

Ektra TV je takođe izrazio „najdublje saučešće Česlijevoj  porodici i prijateljima” u izjavi za People, pišući: „Česli nije bila samo vitalni deo naše emisije, ona je bila voljeni deo naše Ektra porodice i dirnula je sve sa kojima je radila“.

Policija je u njenom stanu pronašla poruku u kojoj se navodi da želi sve da prepusti majci, ali se ne navodi motiv samoubistva.

Krist je rođena u Džeksonu u Mičigenu i potiče iz mešovitog braka. Odrasla je u Šarlotu i diplomirala pravo na Univerzitetu Južne Karoline gde je bila uključena u brojne aktivnosti, uključujući Nacionalno udruženje studenata crnog prava, navodi se na njenoj stranici LinkedIn. Ona je nastojala je da pomogne reformu američkog pravosudnog sistema. Radila je građanske parnice za advokatsku kancelariju i pomagala zatvorenicima koji su možda neprevedno osuđeni, kako bi besplatno mogli da dobiju smanjenje kazne.

Izvor: Daily Mail Foto: Instagram / Youtube

Advertisement