Connect with us

Amerika

TRAG PRLJAVOG NOVCA I VEZE SA TERORIZMOM: Američki novinar razotkrio najmračnije tajne BLM

Published

on

Glen Bek ispričao je u svojoj specijalnoj emisiji u sredu uveče, zašto niko nije voljan da govori o strahu od etiketiranja terminima “rasista” ili “teoretičar zavere”. Bek je temeljno analizirao finansijske knjige pokreta Black Lives Matter kako bi otkrio odakle organizacija dobija ogromne količine novca.

Trag ovih sumnjivih transakcija, odveo ga je već poznatih “progresivaca”.

Bivši profesor marksizma i autor knjige “Beyond Wike”, Majkl Rektenvald, priključio se emisiji kako bi govorio o nasilnim počecima vođstva povezanog sa pokretom BLM.

Pogledajte najavu epizode u klipu ispod:

https://www.facebook.com/watch/?v=326090465064329

Uberzo nakon Bekove emisije, kompanija Thousand Currents, jedna od finansijera pokreta BLM, uklonila je sa svog veb sajta impresum upravnog odbora direktora, u kojem se moglo pronaći ime jedne od ovih, kako ih Bek naziva, sumnjivih osoba.

Rektenvald je Beku ukazao na, kako kaže, “komunističke teroriste” koji rade za Thousand Currents, i koji pomažu u upravljanju organizacijom. On je šokirao Bekove gledaoce, kada je otkrio kako je u upravnom odboru kompanije sedela, između ostalih, i Suzan Rozenberg, koja je provela 16 godina u federalnom zatvoru zbog umešanosti u izuzetno nasilna dela terorizma, uključujući postavljanja bombi u zgradi Kapitola, u zgradi FBI, kao i za planiranje ubistva policajaca.

Izvor: The Blaze
Foto: Printscreen Facebook @Glenn Beck

Advertisement