Chicago, IL
50°
Partly Cloudy
6:36 am5:31 pm CST
Feels like: 46°F
Wind: 8mph NNE
Humidity: 57%
Pressure: 29.75"Hg
UV index: 2
12 pm1 pm2 pm3 pm4 pm
50°F
52°F
50°F
50°F
50°F
FriSatSunMonTue
43°F / 25°F
37°F / 32°F
55°F / 37°F
59°F / 50°F
63°F / 45°F

Published 1 year ago

By Serbian Times

SVI DOKAZI PROTIV BRAJANA: Evo šta je uradio sa Aninim telom, ostaci verovatno nikada neće biti nađeni!

Brajan Volš (47) osumnjičen je da je raskomadao svoju suprugu Anu Volš (39) za Novu godinu, u vreme dok je bio u kućnom pritvoru i čekao izricanje kazne zbog optužbi za prevaru. Prema novim informacijama, sumnja se da ju je raskomadao u podrumu, piše LAMag.

Nakon što je, kako se sumnja, izvršio ovo delo, njene posmtrne ostatke odložio je u spalionocu.

Brajan Volši (47) trebalo bi da bude optužen za ubistvo u sudnici u Кvinsiju danas nakon, kako je okružni tužilac okruga Norfolk, Majkl Morisi nazvao “intenzivne istrage” o nestanku njegove supruge. Mestanak Ane Volš 39-godišnje majke troje dece, prijavio je njen poslodavac 4. januara—tri dana nakon što je poslednji put viđena u gradu Кohasetu na obali Toni.

-Dodatni detalji u istrazi i dokazi koji potkrepljuju te optužbe će verovatno biti predstavljeni na suđenju, ali u ovom trenutku neće biti obelodanjeni – rekao je Morisi.

PRATITE NAS I NA FEJSBUKU:

Izvori upućeni u slučaj, izjavili su da je signal Brajanovog telefona lociran na dve deponije i centra za reciklažu u kojima su korišćene spalionice – jedan u Abingtonu i drugi u Broktonu – dva predgrađa na južnoj obali Masačusetsa blizu imanja porodice Volš u bogatom gradu Кohaset.

-Postoji velika količina fizičkih dokaza prikupljenih na različitim lokacijama, ali malo je verovatno da će neko telo biti pronađeno – kaže za LAMag visoki zvaničnik policije.

Podsetimo, muž nestale Ane Volš osumnjičen je za njeno ubistvo, tri nedelje nakon što je nestala na Novu godinu, preneo je “Dejli mejl”. Nedeljama je američka policija sastavljala slučaj protiv njega za koji se veruje da uključuje dokaze poput krvi pronađene u podrumu i krvave sekire.

POVEZANE TEME:

IZVOR OTKRIVA: Evo zašto je Ana Volš prodavala nekretnine uoči nestanka!

GDE SE NALAZE DECA ANE VOLŠ? Hoće li pripasti baki, Aninim drugaricama ili hraniteljskoj porodici?

ANA PRE BRAJANA: Isplivali detalji iz života nestale Beograđanke!

Izvor: Blic.rs
Foto: Printscreen Facebook

YOU MAY LIKE