Chicago, IL
63°
Fair
6:10 am7:30 pm CDT
Feels like: 61°F
Wind: 15mph SSW
Humidity: 51%
Pressure: 29.73"Hg
UV index: 0
3 am4 am5 am6 am7 am
61°F
61°F
61°F
61°F
61°F
MonTueWedThuFri
63°F / 48°F
66°F / 59°F
66°F / 50°F
57°F / 45°F
57°F / 41°F

Published 2 years ago

By Antonije Kovačević

SVE ZBOG TETOVAŽE: Beograđanku deda udario pesnicom u autobusu – “Sram te bilo, treba majka da budeš!”

Njen dan počeo je sasvim normalno i autobusom je krenula na posao. Kako je bus bio krcat, ona je stajala držeći se za šipku iznad glave i nije ni slutila da nešto može da se dogodi.

U gužvi je samo pazila da održi ravnotežu i brojala stanice do svog izlaska – da bi se niotkud pojavio nepoznati stariji čovek i njegov potez bi uznemirio mnoge.

Ona na ruci ima malu tetovažu simbola tačke sa zapetom.

– Prišao mi je naglo i udario me pesnicom u ruku i počeo da viče: “Sram te bilo, šta ti je to? Treba majka da budeš, šta ti to znači? Sram te bilo!”

Ona od šoka nije uspela ni da odreaguje, a deda ju je ubrzo ostavio na miru. Kako kaže, nije je udario toliko da je fizički ozledi, ali je i te kako zabolelo i nije bilo uopšte naivno.

– U tom trenutku mi se obratila samo jedna žena koja me je pitala: “Hoćeš da zovem policiju? Ovo je po meni napad i treba pozvati policiju”. Samo sam odmahnula glavom i čekala da naiđe moja stanica, ispričala je I.P.

Još dve stanice se vozila sa istim tim dedom i strepila je od sledećeg napada. Kada je izašla napolje shvatila je da nije samo bila u šoku.

– Napolju sam shvatila da sam se ja u stvari jako uplašila i celo telo mi se treslo. Nije on ni shvatio koliko imam godina, niti da li sam ja već majka, samo me je napao.

Izvor: Blic Žena Foto: Wikiwand

YOU MAY LIKE