Connect with us

Srbija

SVE ZBOG TETOVAŽE: Beograđanku deda udario pesnicom u autobusu – “Sram te bilo, treba majka da budeš!”

Published

on

Njen dan počeo je sasvim normalno i autobusom je krenula na posao. Kako je bus bio krcat, ona je stajala držeći se za šipku iznad glave i nije ni slutila da nešto može da se dogodi.

U gužvi je samo pazila da održi ravnotežu i brojala stanice do svog izlaska – da bi se niotkud pojavio nepoznati stariji čovek i njegov potez bi uznemirio mnoge.

Ona na ruci ima malu tetovažu simbola tačke sa zapetom.

– Prišao mi je naglo i udario me pesnicom u ruku i počeo da viče: “Sram te bilo, šta ti je to? Treba majka da budeš, šta ti to znači? Sram te bilo!”

Ona od šoka nije uspela ni da odreaguje, a deda ju je ubrzo ostavio na miru. Kako kaže, nije je udario toliko da je fizički ozledi, ali je i te kako zabolelo i nije bilo uopšte naivno.

– U tom trenutku mi se obratila samo jedna žena koja me je pitala: “Hoćeš da zovem policiju? Ovo je po meni napad i treba pozvati policiju”. Samo sam odmahnula glavom i čekala da naiđe moja stanica, ispričala je I.P.

Još dve stanice se vozila sa istim tim dedom i strepila je od sledećeg napada. Kada je izašla napolje shvatila je da nije samo bila u šoku.

– Napolju sam shvatila da sam se ja u stvari jako uplašila i celo telo mi se treslo. Nije on ni shvatio koliko imam godina, niti da li sam ja već majka, samo me je napao.

Izvor: Blic Žena Foto: Wikiwand

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement