Chicago, IL
57°
Fair
6:19 am5:44 pm CDT
Feels like: 55°F
Wind: 8mph S
Humidity: 72%
Pressure: 29.91"Hg
UV index: 0
4 am5 am6 am7 am8 am
55°F
54°F
52°F
52°F
54°F
TueWedThuFriSat
43°F / 36°F
46°F / 36°F
48°F / 39°F
48°F / 36°F
43°F / 30°F

Published 1 year ago

By admin

SUPRUG NESTALE BEOGRAĐANKE: Ako ste pričali sa njom, molim vas da mi javite!

Anin nestanak prijavio je njen suprug u sredu, istovremeno sa njenim kolegom u Vašingtonu, gde je trebalo da odleti 1. januara, ali se navodno nije ni ukrcala u avion.

Američki mediji objavili su audio snimak Brajana Volša, supruga Ane Volš, rodom iz Beograda, koja je nestala u Masačusetsu 1. januara.

“Dobar dan, ja sam Brajan Volš. Ane nema već nekoliko dana, proveravao sam na poslu, ali je nema. Iznajmila je kuću u mestu gde je bila (zbog posla) neposredno pre nestanka. Ako ste možda pričali sa njom u nedelju ili prethodnih nekoliko dana, molim vas da mi javite. Ako znate bilo koga sa kim je Ana bila u kontaktu, takođe mi javite. Žao mi je što vas uznemiravam. Ja verujem da je Ana dobro”, čuje se kako Brajan govori u snimku.

Za sada nije poznato kada je nastao ovaj audio i koga je suprug nestale Beograđanke pozvao.

Anin nestanak prijavio je njen suprug u sredu, istovremeno sa njenim kolegom u Vašingtonu, gde je trebalo da odleti 1. januara, ali se navodno nije ni ukrcala u avion.

Mediji sada spekulišu zašto je njenom suprugu trebalo nekoliko dana da prijavi nestanak žene.

Kako je rečeno na konferenciji za medije, Brajan je rekao policiji da je Ana radila satima i bilo je normalno da se neko vreme ne javi zbog posla.

Posle dva dana potrage, policija je u subotu završila češljanje terena i šume oko Anine kuće u Kohasetu, a akcija neće biti nastavljena u nedelju.

Izvor: Telegraf
Foto: Instagram

POVEZANE TEME:
NESTANAK SRPKINJE IZ AMERIKE: Ko je Ana, majka troje dece, za kojom policija traga?

YOU MAY LIKE