Chicago, IL
39°
Cloudy
7:01 am4:19 pm CST
Feels like: 36°F
Wind: 6mph WNW
Humidity: 65%
Pressure: 30.02"Hg
UV index: 0
5 pm6 pm7 pm8 pm9 pm
37°F
36°F
36°F
36°F
36°F
TueWedThuFriSat
41°F / 30°F
41°F / 36°F
52°F / 45°F
57°F / 45°F
46°F / 32°F

Published 4 years ago

By admin

STIŽE NOVI “TOP GAN”(VIDEO) Tom Kruz protiv dronova u “oldtajmeru”

Drugi deo popularnog filma je priča o borbenim pilotima kojima “vreme polako ističe” i koji sve češće u vazdušnim napadima bivaju zamenjeni dronovima. Ali, u nekom trenutku zatrebaju veštine koje mašine ne poseduju, i tu na scenu stupa…Ko drugi nego – Tom Kruz!

Kultni film reditelja Tonija Skota konačno dobija nastavak, a kompanija Paramaunt pictures izbacila je i trailer za ovaj budući blokbaster, koji je Tom Kruz predstavio na „Komik-konu“ u San Dijegu. Film će svoju premijeru imati sledeće, 2020.godine.

U fokusu drugog dela filma “Top Gan” biće borba pilota “stare škole” Toma Kruza i najnovije generacije dronova. Naravno, glavnu ulogu, kao i u originalu, glumi Tom Kruz, koji je po starom dobrom običaju bez kaskadera snimio najopasnije scene.

Maverik, mladi “lav” iz prvog dela, će se 34 godina kasnije naći u ulozi “prevaziđenog dinosaurusa” i moraće da nađe svoje mesto u svetu u kom njegove sposobnosti više nisu potrebne. On je sada instruktor letenja u vazduhoplovnoj školi „Top gan“ i prenosi svoje znanje i veštine na nove kadete, među kojima je i sin njegovog preminulog kopilota Nika „Gusa“ Bredšoa.

Vesti o nastavku “Top Gan”-a su se prvi put pojavile pre osam godina, kada je reditelj Toni Skot, koji je u međuvremenu izvršio samoubistvo, angažovan za snimanje drugog dela.

KULTNI ORIGINAL: Tom Kruz i Keli Mek Gilis

Skot je tada izjavio da nije nameravao da se vrati u svet Maverika, Ledenog i Gusa, ali da je bio inspirisan razgovorom s jednim mladim pilotom koji je radio sa dronovima.

“To je danas jedan sasvim drugi svet”, rekao je sajtu Hitflix.”Ti kompjuterski gikovi, ta deca se igraju rata u prikolici nasred Nevade”, naveo je on.

Tekst: E.S.T/Ag. Foto: Paramount Pictures

YOU MAY LIKE