Connect with us

Amerika

STARI TRAMP VIŠE NE POSTOJI: Procurili detalji velike transformacije! (FOTO)

Published

on

Donald Tramp kakvog je svet poznavao više ne postoji. Na njegovo mesto došla je, barem fizički, drugačija osoba – sprej za samotamnjenje, zbog kojeg mu je lice bilo prepoznatljive narandžaste boje, zamenio je prirodnim sunčevim zracima; prestao je da izbjeljuje kosu i pustio je nekoliko sedih; McDonald’s je zamenio zdravom ishranom, a kasnonoćne izlive besa na Tviteru odmorom i relaksacijom.

“Izgubio je 7 kilograma otkad je napustio Belu kuću. Njegova tajna je malo golfa i čitav niz pokroviteljstva”, poverio se Business Insider-u neimenovani Trampov savetnik.

Gubitak kilograma nije mali podvig za 74-godišnjaka kojem su rezultati na poslednjem medicinskom pregledu u junu prošle godine pokazali da ima 110 kilograma – preko kliničkog praga gojaznosti. Tada je savetovan da smrša 10-15 kilograma.

Donald Tramp na konferenciji CPAC 2020. godine / Printscreen YouTube / Trump White House Archived

Drugi savetnici koji su se nedavno sastali sa Trampom rekli su za Insider da bivši predsednik izgleda srećnije, zdravije, pa čak i relativno vitko otkako je u januaru napustio Vašington.

“Stalno je jeo bombone M&M u Air Force One (predsednički avion)”, rekao je jedan savetnik koji je svedočio Trmpovom mršavljenju.

“On je veliki čovek sa velikim okvirom i jako je smršao. Ne mogu vam reći koliko, ali puno. To možete videti prema njegovim odelima.”

Osoblje #CNN snimljeno je kako priznaje da je mreža koristila “propagandu” kako bi pomogla da Džo Bajden bude izabran za predsednika, kao i da je naredba stigla direktno iz vrha!

Posted by Serbian Times on Thursday, April 15, 2021

Bivši savetnik, koji se sa Trampom sreo prošle sedmice tokom niza večera i prikupljanja sredstava u Mar-a-Lagu, rekao je da Tramp izgleda kao da je izgubio devet kilograma.

“Kad sam ga video, izgledao je zdravije i u boljoj fizičkoj kondiciji nego što je dugo bio”, rekao je savetnik.

I dok Tramp uživa na floridskom suncu igrajući golf, mnogi republikanci pitaju znači li ovo da se bivši predsednik već ozbiljno priprema za kandidaturu za Belu kuću 2024. godine. Tramp je ranije suptilno sugerisao da planira da se ponovo kandiduje.

Donald Tramp na konferenciji CPAC 2021. godine / Printscreen YouTube / CBS Evening News

“Ako je zaista izgubio deset kilograma, mislim da postoji dodatnih 10 do 15 odsto šanse da se kandiduje”, rekao je jedan republikanski strateg.

Nitko od savetnika ili republikanskih stratega koji su razgovarali s Insider-om nije rekao da je Tramp kilograme izgubio operacijom ili putem nekih drugih postupaka mršavljenje. Gubitak kilograma pripisali su golfu, redovnim obrocima i provođenju više vremena na suncu.

Tramp je godinama od javnosti pomno čuvao detalje o svom zdravlju. Tokom kampanje 2016. njegovi pomoćnici su gotovo svakodnevno morali da obnavljaju zalihe keksa, dijetalne koka kole i takozvane “junk hrane”.

Na prvoj fotografiji navodno je prikazan Hanter na leđima dok dve gole žene sede na njemu, a na krevetu se nalazi i pas….

Posted by Serbian Times on Friday, April 9, 2021

Savjetnici su takođe naveli da je Trampov prisilni odlazak s Tvitera i Fejsbuka, neposredno nakon napada na Kapitol 6. januara, olakšao njegov um i obuzdao njegovo besno noćno tvitovanje.

“Predsednik se osjeća sajno, gosti Mar-a-Laga često komentarišu kako dobro izgleda tokom ovih poslednjih nekoliko meseci, a i oseća se sjajno”, rekao je savetnik koji je nedavno razgovarao sa Trampom o njegovom zdravlju.

“Mnogo mu je bolje sada kada više nema težinu slobodnog sveta na svojim plećima”, zaključio je.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: Jutarnji.hr
Foto: Printscreen YouTube / CBS Evening News, Trump White House Archived

Advertisement