Chicago, IL
55°
Sunny
6:22 am5:42 pm CDT
Feels like: 52°F
Wind: 10mph SSE
Humidity: 52%
Pressure: 30.06"Hg
UV index: 3
3 pm4 pm5 pm6 pm7 pm
55°F
55°F
54°F
52°F
50°F
SunMonTueWedThu
66°F / 54°F
70°F / 41°F
45°F / 36°F
48°F / 36°F
48°F / 41°F

Published 1 year ago

By Serbian Times

ŠTA SE KRIJE IZA POTRESNE FOTKE DEVOJČICE IZ BEČEJA: “ Jeste, poslao sam ćerku po cigare. I sad se hvalim jer ONA TO MOŽE !“

“Bravo tata, cigare su lek ako ih postavi kao cilj do kojeg će stići”, samo je jedan od komentara na fotografiji sa Tvitera koja je u prethodnih nekoliko dana privukla pažnju korisnika ove društvene mreže na kojoj se vidi kako devojčica uz pomoć pomagala za hodanje korača ulicom.

Naime, kako je napisao otac u opisu ove slike, svoju ćerku koja boluje od celebralne paralize poslao je po kutiju cigareta. I ta činjenica učinila ga je presrećnim, jer je shvatio da je jednu bitku posle dugo vremena dobila.

Znam, neotac sam jer sam je poslao po cigare. I da, hvalim se jer sad već može – napisao je na Tviteru.

Komentari korisnika društvene mreže samo su se nizali, a svi do jednog pružili su mu snažnu podršku. Bodrili su ga sa: “Bravo, tata!”, a pojedini su devojčici poželeli da sledeći put iz prodavnice donese i sok.

Kako je naveo otac A.N, sam je pitao ukućane ko će da ode po kutiju cigareta, a njegovoj sreći nije bilo kraja kada je devojčica poželela da to bude baš ona.

Za naš portal je pojasnio da često objavljuje ovakve sadržaje na Tviteru, a da se sa osudama nikada nije susretao, kao i da su devojčicu u školi vrlo lepo prihvatili zajedno sa njenim pratiocem.
Nama je najveći problem što kod nas u Bečeju nema fizioterapeuta koji može da se bavi sa njom u Domu zdravlja. Idemo privatno i dajemo 1.500 dinara za sat vremena, 3 puta nedeljno. Ja radim duple smene u inostranstvu da bismo mogli da fimansiramo to, jer bivša supruga ne radi kako bi imao ko da bude sa decom dok sam ja na poslu. Za nas bi bio spas da postoji fizioterapeut koji zna i hoće da se bavi sa njom. Od opštine dobija nedeljno pola sata vežbi u specijalnoj školi, ali nema mnogo efekta – zaključuje otac i nada se da će ovo biti samo jedan u nizu uspeha ćerke koje će zabeležiti kamerom i podeliti i sa drugima kako bi svima sa istim problemom dao vetar u leđa.

PROČITAJTE VIŠE:

MISTERIOZNA KUGLA NA JAPANSKOJ OBALI: Meštani uplašeni, policija blokirala prilaze! (VIDEO)

MONSTRUOZNO NASILJE U ZAJEČARU: Očuh na smrt pretukao dvogodišnju devojčicu, majka nemo posmatrala!

“DA VRATIM SVOJE DETE, NE MOGU“: Neutešan otac devojčice (2) koju je ubio partner njegove bivše!

Izvor: Telegraf
Foto: Printscreen Twitter @Garda_co

YOU MAY LIKE