Connect with us

Biznis

SRPSKO ORUŽJE HIT U LAS VEGASU: “Zastavine” puške i pištolji izazvale veliku pažnju na najvećem svetskom sajmu!

Published

on

Najveći svetski sajam naoružanja “Shot Show” u Las Vegasu ni ove godine nije prošao bez srpskih izlagača. Tačnije jednog, ali vrednog. Zastava Arms USA, ekskluzivni zastupnik i uvoznik za SAD poznate fabrike naoružanja “Zastava” iz Kargujevca već treću godinu za redom ima značajno mesto među najpoznatijim svetskim proizvođačima

Na ovogodišnjem “Shot Show” prikazani su najnoviji modeli poluautomatskih i lovačkih pušaka, snajpera, pištolja, revolvera i drugih vrsta ličnog naoružanja, a utiske nam prenosi Ranko Ristić, suvlasnik kompanije Zastava Arms USA.

– Poznato je da je ovo jedan od najvećih sajmova ove vrste u svijetu, dešava se na ogromnom prostoru, a ove godine je postao jos veći otvaranjem dodatnog prostora od 550,000 skvernih fita koji je dobio ime “Caesars Forum”. Iako je pandemija u punom jeku na sajmu se pojavilo čak 2,400 izlagača iz cijelog svijeta, javlja Ristić u raportu za Serbian Times.

VELIKO INTERESOVANJE: Zastava privukla veliku pažnju na najvećem svetskom sajmu naoružanja

“Zastava Arms USA” je oduševila prisutne svojim novim štandom na kome je prikazala sve modele koje kragujevačka fabrika nudi u sportsko-lovačkom programu.

Iznenađeni smo da su nam već prvog dana u posjetu dosli svi značajniji mediji koji se bave oružjem, ali i mnogi distributeri, koji su svratili da nam zahvale na oružju izvrsnog kvaliteta i našoj usluzi. Prihvatili smo sve pohvale ali smo i obećali da ćemo ubuduće biti još bolji.

Srpsko oružje koje se u pogonima “Zastava Arms USA” dodatno prilagođava za američko tržište izazvalo je i veliku pažnju medija, koji su proteklih godina bili prijatno iznenađeni performansama “Zastavinih” pušaka, snajpera i pištolja…

AMERIČKI MEDIJI I LJUBITELJI ORUŽJA ODUŠEVLJENI PERFORMANSAMA: Štand “Zastava Arms USA” na “Shot Show” u Las Vegasu

– Mnogo renomiranih, specijalizovanih magazina je pokazalo interesovanje da napišu članke o našem oružju, koje bi prethodno ispitali, tačnije uverili se u njihove mogućnosti. Uspeh je tim veći što se tim medijima obično plaća da pišu takve stvari i to se podrazumijeva kao reklama, a mi smo je, eto, dobili za džaba, ističe Ranko Ristić i dodaje da je prezadovoljan interesovanjem i komentarima na račun našeg naoružanja…

-Ovo je do sada najbolji sajam za nas jer smo na svojoj koži osjetili da je “Zastava” brend dobio veliki prostor i zasluženo mjesto na najvecem svjetskom tržištu, a pogotovo nas raduje da su nas posjetili mnogi ljudi iz balkanskog regiona, sa vrlo pohvalnim riječima. Velika nam je čast da su nas obišli i pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice policije Republike Srpske, zaključuje na kraju izveštaja iz Las Vegasa vlasnik kompanije “Zastava Arms Čikago”.

Piše: Antonije Kovačević Foto: Zastava Arms USA

Advertisement