Chicago, IL
59°
Cloudy / Wind
6:05 am7:34 pm CDT
Feels like: 55°F
Wind: 20mph W
Humidity: 67%
Pressure: 29.73"Hg
UV index: 1
7 pm8 pm9 pm10 pm11 pm
59°F
57°F
57°F
55°F
55°F
ThuFriSatSunMon
54°F / 43°F
59°F / 39°F
52°F / 37°F
55°F / 41°F
63°F / 50°F

Published 2 years ago

By admin

SRPSKI ORDEN ZA DŽONIJA DEPA: Uručenje Zlatne medalje na Sretenje!

Američki glumac Džoni Dep biće odlikovan Zlatnom medaljom za zasluge Republike Srbije za izuzetan doprinos Srbiji u njenim naporima za širenje i unapređenje lokalne umetničke zajednice, saopštila je produkcijska kuća Iervolino studios.

Zladna medalja će mu biti uručena na Sretenje – 15. februara, povodom Dana državnosti.

Dep je u oktobru 2021. godine bio u Beogradu kada je promovisao animirani serijal „Puffins Impossible“, proizveden u Srbiji, a kreiran u studiju za proizvodnju animiranih sadržaja Iervolino Studios u vlasništvu Andree Iervolina i Monike Bakardi, osnivača matične kompanije Iervolino end Lady Bacardi Entertainment (ILBE).

Produkciju serijala potpisuje Archangel Digital Studios (ADS) glumca Miloša Bikovića.

„Aktivno učešće u promociji serijala ‘Puffins Impossible’, u kojem Dep pozajmljuje glas i karakter glavnom junaku, kao i njegove pohvale o izuzetnoj kreativnosti mladih ljudi u Srbiji i njihovom profesionalizmu, pomogli su u pozicioniranju lokalne umetničke scene na svetskoj mapi filmske industrije“, navodi se u saopštenju.

Kako je najavljeno, „Puffins Impossible“ će uskoro biti dostupan na najvećim svetskim striming platformama Apple TV, Amazon Prime Video, Chilli TV, TaTaTu i drugima.

Izvor: Luftika Foto: Wikimedia Creative Commons

YOU MAY LIKE