Connect with us

Balkan

SRPSKA MUZIKA ZA IBRU: Zlatan na Sanremo izašao uz pesmu Nade Topčagić! (VIDEO)

Published

on

Zlatan Ibrahimović je na scenu italijanskog festivala Sanremo izašao uz uvodne taktove pesme “Jutro je” srpske pevačice Nade Topčagić.

Ibrahimović, inače fudbaler trenutno drugoplasirane ekipe Serije A, Milana, će biti jedan od voditelja na najvećem italijanskom muzičkom festivalu, a njegov izlazak na scenu pratila je muzika iz ove pesme.

Izbor organizatora svakako nije bio slučajan, s obzirom na to da je Ibra ranije kačio snimak na kom se veseli u karantinu uz jednu od najpopularnijih srpskih narodnih pesama.

“Ne znam šta da kažem. Fascinirana sam i presrećna. U svoj ovoj tuzi, ovo je jedna svetla tačka. Volela bih da ga upoznam, iako sam svojevremeno upoznala njegovog oca, ali to je duga priča. Ponosna sam na uspeh sportista i živeli nam oni 100 godina. Ibrahimoviću, svaka čast za izbor pesme, ljubi te Nadica”, rekla je Topčagićeva za portal Nova.rs početkom februara.

Ostrvski mediji su brzo odgonetnuli kome je Halilović posvetio prvi gol u sezoni, uz napomenu da je Balaševića smrt ujedinila sve zemlje nekadašnje Jugoslavije.

Posted by Serbian Times on Tuesday, March 2, 2021

Izvor: Nova.rs
Foto: Printscreen Twitter@venenozan7

Advertisement