Chicago
45°
Магла
6:58 am4:20 pm CST
Осећај: 39°F
Ветар: 10mph NE
Влажност: 84%
Притисак: 29.88"Hg
УВ индекс: 0
СубНедПон
45/39°F
43/34°F
43/34°F

Published 2 godine ranije

By admin

SRPSKA KRAVATA ZA SREĆU: Džoni Dep došao na suđenje u kravati sa motivima Hrama Svetog Save! (FOTO)

Danas je u američkoj državi Virdžiniji nastavljeno suđenje između bivših supružnika Amber Herd i Džonija Depa. Glumac je na suđenje došao u sivom odelu, plavoj košulji te kravati koju je dobio na poklon prilikom boravka u Srbiji.

Reč je o kravati inspirisanoj detaljima mozaika Hrama Svetog Save u Beogradu. Cena ove kravate je 10.000 dinara (oko 93 dolara). 

“Mozaik kravata je deo mozaik kolekcije i stvorena je od prirodne svile. Inspirisana je detaljima iz mozaika Hrama svetog Save”, stoji u opisu na web shopu.

POKLON-KRAVATA KOJU JE DOBIO U BEOGRADU: Džoni Dep je ovakvu kravatu jutros obukao na suđenju

U februaru ove godine predsednik Srbije Aleksandar Vučić odlikovao je holivudskog glumca Džonija Depa. Glumac je došao u Beograd gde je primio zlatnu medalju za zasluge u kulturi i javnim delatnostima, kao i u promociji Srbije u inostranstvu.

Tada je rekao da ima veliku strast prema skoro svemu u Srbiji te je spomenuo ćevape i šljivovicu.

Krajem prošle godine Aleksandar Vučić se pohvalio da mu je Dep tom prilikom dao zanimljiv poklon, lutku Johnny Puff – Silent Sparrow.

“Počašćen sam dolaskom Džonija Depa u našu zemlju, posebno sam mu zahvalan na divnom poklonu koji sam dobio”, napisao je Vučić.

Inače, sudski proces Depa i Amber sve se više zahuktava, a danas je glavni svjedok bila Kejt Mos, koja je negirala Amberine tvrdnje rečene na sudu.

“Nikad me nije gurnuo, udario ni bacio niz ikakve stepenice”, rekla je Kejt.

Izvor: Index Foto: Profimedia

YOU MAY LIKE