Chicago, IL
37°
Cloudy
7:01 am4:19 pm CST
Feels like: 36°F
Wind: 4mph WSW
Humidity: 69%
Pressure: 30.04"Hg
UV index: 0
7 pm8 pm9 pm10 pm11 pm
36°F
36°F
36°F
36°F
34°F
TueWedThuFriSat
41°F / 30°F
41°F / 36°F
52°F / 45°F
57°F / 45°F
46°F / 32°F

Published 1 year ago

By admin

SRPKINJE RUŠE GINISOV REKORD: Sve Milice Jovanović da se skupe na jednom mestu, prijave još traju!

Stanovnici Tokija oborili su Ginisov rekord, kada se na jednom mestu okupilo 178 ljudi sa istim imenom i prezimenom, ali Srbija je rešila da uzvrati udarac.

Da biste oborili Ginisov rekord i skinuli Japance sa trona u ličnim dokumentima moram da vam piše ime Milica i prezime Jovanović, nebitno da li vam je to devojčko ili udato. Zatim potrebno je da dođete u Beograd i okupite se sa ženama koje se zovu i prezivaju isto kao i vi.

-Nakon što smo ustanovili da je Milica najčešće ime u Srbiji, a Jovanović prezime odlučili smo da pogledamo na društvenim mrežama i podacima dostupnim javnosti koliko ima Milica Jovanović i pokazalo se da ih ima baš dosta, i odlučili smo se da Milica Jovanović bude ime sa kojim ćemo probati da oborimo postojeći Ginisov rekord – kazala je za RINU, Bojana Jakimov ispred kompanije koja organizuje ovaj događaj.

Da bi se rekord oborio potrebno je da se minimum 180 Milica skupi na jednom mestu u isto vreme, samo tako će se pobediti oni koji su se na ovaj način upisali u Ginisovu knjigu.

-Ovaj rekord je relativno skoro oboren u Tokiju kada je 178 muškaraca različite starosne dobi, pod imenom Hirokazo Tanaka oborilo prethodni rekord koje su držale 164 žene iz 2005. godine pod imenom Stjuart”, dodaje Jakimov.

Pohod na Milice traje već neko vreme, tako da ako ispunjavate ove uslove prijavite se da budete deo ispisane istorije.

-Akcija je vezana za čitav region, tako da nam mogu doći Milice Jovanović kako iz Srbije, tako i iz susednih zemalja. Ipak, putne troškove pokrivamo samo za kandidatkinje koje ma skup dođu iz Srbije. Još uvek pregovaramo oko detalja, kako da dokažemo da se zaista skupio određeni broj Milica Jovanović ma jednom mestu, ističe Jakimov.

Dobra vest je svakako to što je do sada stiglo čak preko 400 stotine prijava, a skup svih Milica organizovaće se u januaru ili februaru sledeće godine u jednom od beogradskih bioskopa.

-Zaista je stigao veliki broj prijava, tako da se nadam da će rekord biti oboren. Tokom narednim dana izaći ćemo sa tačnim informacijama kad i gde će biti organizovan skup”, zaključila je Bojana.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: RINA
Foto: Pixabay

YOU MAY LIKE