Connect with us

događaji

SRETNA GODIŠNJICA! Brena i Boba napravili u Majamiju žurku Bjeli i supruzi za 25 godina braka, tamburaši ih ispratili za Meksiko (FOTO)

Published

on

Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović koriste svaki slobodni trenutak da skoknu do Majamija, gde imaju stan. Pre nekoliko dana u gostima su im bili poznati glumac, reditelj i producent Dragan Bjelogrlić sa suprugom Majom.

Bjelogrlići su putovanjem u Meksiko rešili da proslave značajnu godišnjicu – 25 godina braka, a na proputovanju su svratili i do Floride, gde su im Brena i Boba u restoranu Rakija Gril priredili žurku – uz tamburaše!

VESELO! Brena, Boba, Bjela i Maja sa društvom i vlasnikom restorana Miroslavom

“Zaljubljeni veruju u sve!”, prokomentarisala je Lepa Brena ovaj susret na Fejsbuku.

Veselo je u majamiju bilo do jutra, što se da videti na fotografijama i video snimcima, a utiske je sa nama podelio vlasnik Rakija grila Miroslav Banjac:

Brena i Boba su naši stari prijatelji i dragi gosti, bolje reći domaćini u restoranu, a ovaj put smo imali i specijalne goste, Dragana i Maju Bjelogrlić, koji su ovde proslavili Dan zaljubljenih i produžili za Meksiko. Druženje sa ovim prijatnim i divnim ljudima je bilo sjajno, a naši tamburaši su se potrudili da atmosfera bude na nivou”,  kaže Miroslav za Serbian Times.

NIŠTA BEZ TAMBURAŠA: Uz muziku i pesmu društvo se zabavljalo do duboko u noć

Piše: A. K. Foto: Privatna arhiva

Advertisement