Connect with us

događaji

SRBIN OSVOJIO MILION $ NA POKERU: Opušteni Sremac u finalu Svetskog prvenstva u Las Vegasu (VIDEO)

Published

on

“Pokušao sam to da uradim za Srbe. Znam da me mnogi podržavaju, nadao sam se da ću da pobedim. Nije do mene, to je sve što mogu da kažem. Hvala svima na podršci”, izjavio Miloš Škrbić posle finala

Možda do sada niste čuli za Miloša Škrbića, ali posle ove priče, nema sumje da ćete ovo ime dobro zapamtiti. 

Škrbić je profesionalni poker igrač, a po mnogima, jedan od najboljih sa ovih prostora. Pre samo nekoliko dana postigao je veliki uspeh na Svetskom šampionatu (WSOP) u Las Vegasu kada je stigao do finalnog stola. Tu je doduše ispao prvi i kao deveti okončao učešće na ovom renomiranom turniru. I pored te rane eliminacije, uspeo je da inkasira čak milion dolara. Nije malo, zar ne!?

Odmah po okončanju i eliminacije sa turnira Škrbić se obratio javnosti: 

– Pokušao sam to da uradim za Srbe. Znam da me mnogi podržavaju, nadao sam se da ću da pobedim. Nije do mene, to je sve što mogu da kažem. Hvala svima na podršci.

Iako se pokazao kao sjajan igrač, ipak je relativno brzo završio učešće na finalnom stolu.

– Nisam siguran da ću ponovo doći da igram, planirao sam da energiju uložim u kompaniju koju vodim. To je veliki projekat na kome radim, verovatno da se vratim “keš igrama”. Teško da ću igrati turnire. Više volim da igram partije u novac, to mi više ležim, mislim da tu treba više veštine.

Razlog je jedan zbog kog ne voli ovakve turnire.

– Zabavno je kada ti dobro ide na turnirima kao meni, ali si uvek razočaran ukoliko ne pobediš.

Inače, Škorić je u dosadašnjoj karijeri zaradio čak 2,670,572 dolara i po tome je 593. igrač u istoriji.

Pobednik turnira u Las Vegasu zaradiće čak 10 miliona dolara, a šampiona će odlučiti duel između Hoseina Ensana i Darja Samartina.

Izvor: Kurir

Advertisement