Connect with us

Srbija

SRBIJA ZA PONOS: Cela zemlja u 20 sati aplaudirala medicinskim radnicima (VIDEO)

Published

on

Građani Beograda, ali i Subotice, Vrbasa, Novog Sada, Požarevca, Niša, odazvali su se akciji bodrenja belih mantila, prvima na udaru zarazne bolesti koja je širom sveta usmrtila više od 9.000 osoba

Posle Italije, Španije, Hrvatske i drugih, Srbija se takođe upisala na listu onih koji su odali priznanje medicinskim radnicima u borbi protiv nevidljivog i razornog neprijatelja – koronavirusa.

4. JULI I RUŽA…POZZ ZA ZDRAVSTVENE RADNIKE 💪💪💪👏👏👏

Geplaatst door Dragan Kljajic op Woensdag 18 maart 2020

Građani Beograda, ali i Subotice, Vrbasa, Zrenjanina, Novog Sada, Požarevca, Niša, odazvali su se akciji bodrenja belih mantila, prvima na udaru zarazne bolesti koja je širom sveta usmrtila više od 9.000 osoba.

Poziv da se pridruže ostatku sveta koji iz izolacija podiže moral iscrpljenim lekarima i sestrama, pojavio se na društvenim mrežama.

Aplauz medicinarima… Blok 23. NOVI BEOGRAD.

Geplaatst door Radomir Mircic op Woensdag 18 maart 2020

“Svi koji se nađu na svojim terasama, balkonima, prozorima večeras u 20h neka zatapšu za naše medicinare.

Svake večeri u 20:00. Podelite ovo sa svojim prijateljima!

Večeras će ih možda biti malo, ali svako veče će biti više ljudi. Pokažimo podršku za one koji izlaze u prve redove za nas “, glasila je cirkularna poruka upućena građanima BiH, Crne Gore, Hrvatske i Srbije.

Prvi aplauz zahvalnosti medicinskim radnicima sa Novog naselja. Jeste li i vi tapšali?

Prvi aplauz zahvalnosti medicinskim radnicima sa Novog naselja. Jeste li i vi tapšali?

Geplaatst door NoviSad.com – Novosadski portal op Woensdag 18 maart 2020

Tako je i bilo sinoć, a na osnovu aktuelnog raspoloženja da se zaključiti da će se podrška medicinskim radnicima ponoviti i u narednim danima.

Zato, kada otkuca dvadeset časova, nemojte da vas začudi kada prozori počnu da se otvaraju, sramežljive glavice počnu da proviruju i svi kao jedan krenu sa aplaudiranjem. Dlanom o dlan, šerpama i poklopcima, pištaljkama, od prozora do prozora, od zgrade do zgrade, od ulice do ulice, od grada do grada. Da nas čuju ujedinjene i zahvalne na svemu što u ovim danima čine za bolesne, rizikujući i sopstvene živote!

TEKST: Serbian Times FOTO: Printscreen/FB

Advertisement