Chicago, IL
59°
Partly Cloudy
6:08 am7:31 pm CDT
Feels like: 57°F
Wind: 9mph ENE
Humidity: 47%
Pressure: 29.99"Hg
UV index: 3
11 am12 pm1 pm2 pm3 pm
61°F
61°F
61°F
63°F
63°F
TueWedThuFriSat
66°F / 61°F
68°F / 48°F
57°F / 46°F
54°F / 45°F
52°F / 41°F

Published 1 year ago

By Serbian Times

PODELILI ŠOKANTNA ISKUSTVA SA TAKSISTIMA: “U Turskoj nisu hteli da nas voze jer smo Srbi”!

Svaka vožnja taksijem je avantura za sebe. Nikada ne znate na kakvog vozača možete da naletite, koliko će dugo vožnja da traje, kao i kakve vas sve priče očekuju tokom iste.

Tako su sada korisnici društvene mreže Redit podelili svoje priče, najčudnije i najgore stvari koje su im se desile tokom vožnje taksijem.

“Bilo da je preterano luckasti vozač, automobil u kvaru, ili nešto treće… Lično sam svedočio nekoliko neobičnih epizoda, ali zanima me kakva su vaša iskustva”, napisao je jedan korisnik društvene mreže Redit, a onda su redom počele da se nižu neobične priče.

Vozač imao mape na italijanskom. Kaže manje su napadne od engleskog i srpskog, kao da ti neko peva gde da ideš. Pitali ga da li priča italijanski, kaže ne, naučio sam samo levo i desno zbog ovih mapa”, jedan je od komentara.

Bilo je i onih koji su dobili besplatnu vožnju.

“Jednom sam se vozio taksijem i lik je zapravo ćutao sve vreme. I dalje mi u srcu taj dan”, “Najčudnije da me taksista vozio za džabe. Došo ja u Bg na neki ispit iz Valjeva, i na autobuskoj pitam taksiste za vožnju, kažem Voždovac, ono za neko čudo niko nije hteo da vozi, dal je neki praznik bio, prazan grad skroz, i taj lik prilazi kao ajde idem ja do Voždovca ne mora ništa”, pisali su dalje korisnici ove mreže u komentarima.

Potom je usledila i priča o taksisti koji se hvalio nožem.

“Taksista je izvadio svoj nož da mi pokaže da se pohvali kako on to uvek ima u vratima, jer nikad ne znaš sa migrantima šta će da bude i kakvi su. Naravno, u potpunosti odgovara tipu taksiste, star razvaljen i prljav auto, 47 ikona svuda raspoređenih, ogromna krstača oko retrovizora, majica bez rukava, peškir oko vrata i crne brze naočare za sunce na glavi”, napisao je on.

Jedan mladić je podelio priču koja ga je zadesila u Turskoj, a nije mu bilo uopšte prijatno.

“Taksista u Turskoj odbio da nas vozi jer smo Srbi (znam kako zvuči ali stvarno jeste zbog toga), a onda išao od taksiste do taksiste i njih ubeđivao da nas ne voze.

Na kraju idemo mi peške sat vremena do hotela, kad prolazi taj isti taksista, sa drugim mušterijama nekim. Drugar poludeo, psovao ga, možda i gađao nečim. Izlaze i on i mušterije na sred ulice da nas jure.

I tako zamalo da nas pobije neki random taksista u Turskoj, posle nijednom nismo pričali odakle smo”, napisao je ovaj mladić.

PROČITAJTE VIŠE:

SLAVNI PISAC JE BIO TESLIN NAJBOLJI PRIJATELJ: Naš naučnik ga izumom spasio velikih tegoba!

NAPISAO OPROŠTAJNO PISMO I PUCAO SEBI U GLAVU: Naš glumac koji se proslavio u Holivudu voleo je jednu ženu 50 godina!

SLUČAJ OTMICE AVIONA ZATAŠKAVAN 20 GODINA: Kako je JAT-ov pilot savladao ukrajinskog specijalca na letu Moskva-Beograd!

Izvor: Kurir
Foto: Pexels

YOU MAY LIKE