Chicago
28°
Cloudy / Wind
7:07 am4:58 pm CST
Feels like: 16°F
Wind: 20mph S
Humidity: 81%
Pressure: 29.78"Hg
UV index: 1
SatSunMon
30/25°F
28/12°F
18/0°F

Published 10:27

By admin

SPASIMO ŽIVOTINJE! Povređeni ljubimci moraju na ulicu, centru za negu potrebna pomoć!

Animal Rescue Serbia (ARS), prvo zvanično neprofitno udruženje građana koje dobrovoljno spasava životinje u Srbiji, suočava se sa iseljenjem iz BIGZ-a u Beogradu, nakon što je zgrada dobila novog vlasnika.

Ova civilna i dobrovoljna organizacija trenutno je aktivna u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Srbobranu i Vršcu, a kako bismo pomogli da njihov cilj nastavi da živi u prestonici Srbije, pozivamo sve naše čitaoce da pročitaju apel za pomoć i u koliko su u mogućnosti, pomognu ovoj organizaciji.

Saopštenje Animal Rescue Serbia prenosimo u celosti:

Sada je i zvanično potvrđeno.

Primorani smo da napustimo prostorije koje su nam je prethodna uprava zgrade BIGZ ustupila na korišćenje prethodnih 5 godina, od samog našeg osnivanja. BIGZ je dobio novog vlasnika, koji iseljava sve zakupce prostorija u zgradi, jer se kompletan prostor renovira.

Ova situacija za našu organizaciju predstavlja jedan od najvećih problema, jer ćemo uskoro izgubiti odjednom sav kancelarijski i magacinski prostor, kao i prostor rehabilitacionog centra za povređene spasene životinje koje ne mogu na ulicu, dok traje njihov oporavak.

Sada nam je potrebna Vaša pomoć i moć koju imate u informisanju javnosti.
Kako smo do sada uvek bili na raspolaganju građanima, vladinim i nevladinim organizacijama u zemlji kada je bilo potrebno spasavati životinje, molimo sada da svi koji su u mogućnosti pokušaju da pomognu nama.

Ono što nam je u ovom trenutku najhitnije je smeštaj za ptice i mačke, kao i magacinski prostor od minimum 50 m2 (idealno 100 m2), kako bismo smestili svu neophodnu opremu koju imamo. Veliki deo opreme koju posedujemo je kabast i zahteva dosta prostora. Takođe, potreban nam je i kancelarijski prostor, ali za razliku od rehabilitacionog centra i magacinskog prostora je manje prioritetan u ovom trenutku.

Sva spasavanja koja radimo su besplatna i pomažemo društvu već pet godina unazad, sada je pomoć potrebna nama. Pomozite nam da obezbedimo prostor za rehabilitacioni centar životinja i magacinski prostor, to je ono najhitnije. Rok koji imamo za iseljenje je mesec dana.

Ukoliko imate raspoloživ prostor koji ste spremni da nam ustupite na korišćenje javite nam se na 0669528712 ili na info@animalrescueserbia.org. Takođe, ukoliko poznajete nekoga za koga mislite da bi mogao da nam pomogne, nemojte da oklevate, pošaljite mu ovu informaciju.

Verovali ili ne, ali spasavanjem nas iz ove situacije pomoći ćete da se spase ugrožene životinje, jer ćete nam time omogućiti da neometano sprovodimo svoju misiju spasavanja životinja.

Hvala vam što brinete o životinjama!

Izvor: Animal Rescue Serbia
Foto: Animal Rescue Serbia

YOU MAY LIKE

GODINE 2022. POSTAO TREĆI NAJBOGATIJI ČOVEK SVETA: Juče izgubio 6,5 milijardi dolara, označili ga kao prevaranta!
LOPOVI UKRALI SUŠENO MESO NA FRUŠKOJ GORI, VLASNIK PORUČIO: "Ne daj Bože da dete pojede to meso, ne želim nikog da nosim na duši!"
SRĐAN ĐOKOVIĆ: Gledaću Novaka od kuće, moja porodica samo želi mir!
ENVER KRENUO NA HODOČAŠĆE U MEKU: Srbi me zaustavljaju na putu, časte ručkom, plate smeštaj!
NOLE O POTEZU OCA SRĐANA: Nije mi to trebalo pred finale, ali nadam se da će biti tu! Mediji su pogrešno protumačili događaj!
OVDE JE ROĐEN SVETI SAVA: Do nedavno je sve bilo obraslo u korov, a sada niče velelepan hram! (FOTO)
ISPLIVALO TELO NA PLAŽI: Policija ispituje da li je u pitanju Ana Volš!
NOLE NAKON POBEDE OSTAVIO PORUKU NA KAMERI I ODUŠEVIO SRBIJU: Đoković se setio najvećeg srpskog svetitelja!
ISPLIVALO TELO NA PLAŽI: Policija ispituje da li je u pitanju Ana Volš!
PATRIJARH PORFIRIJE U NJUJORKU: Obnova izgorelog hrama Svetog Save mora da bude brža i efikasnija!
ENVER KRENUO NA HODOČAŠĆE U MEKU: Srbi me zaustavljaju na putu, časte ručkom, plate smeštaj!
OVDE JE ROĐEN SVETI SAVA: Do nedavno je sve bilo obraslo u korov, a sada niče velelepan hram! (FOTO)
JOVANA JE IZGUBILA SVE KOJE JE IMALA NA SVETU: Onda je došao bračni par Marić i pružio joj novi život i topli dom!
KAD POLITIKA UMEŠA PRSTE: Nova verzija kultnog crtaća najomraženija animirana serija ikada!