Chicago, IL
57°
Cloudy
5:56 am7:40 pm CDT
Feels like: 54°F
Wind: 16mph SSW
Humidity: 44%
Pressure: 29.82"Hg
UV index: 0
3 am4 am5 am6 am7 am
55°F
55°F
55°F
55°F
55°F
WedThuFriSatSun
43°F / 36°F
54°F / 45°F
57°F / 55°F
73°F / 61°F
72°F / 57°F

Published 2 years ago

By Antonije Kovačević

SPAS ZA TRUCKING KOMPANIJE! Evo kako najbrže i najeftinije da pronađete CDL vozača!

Transportni biznis je definitivno jedan od trenutno najisplativijih poslova u Sjedinjenim Američkim Državama. Ali samo oni koji su u njemu znaju koliko je taj hleb gorak i da ima sedam a možda i više kora.

Najteži deo tog posla je naći kvalitetne vozače koji su su stanju da na duži rok ispoštuju sve poslovne i bezbedonosne standarde. Loša stvar u trucking biznisu je nemati vozača. A najgora stvar je zaposliti lošeg i neodgovornog vozača koji firmi može koštati mnogo i napraviti puno više štete nego koristi.

Zato je izuzetno važno privući one najbolje, a onda obaviti sve potrebne testove i provere i utvrditi da ste pronašli pravog čoveka za Vas. Tu na scenu stupaju ljudi poput Ivane Brkić iz agencije “Find CDL Drivers”, čije ime već dovoljno govori…

– Mi nismo tradicionalna agencija za digitalni marketing. Mi kreiramo sadržaj i održavamo društvene mreže transportnih kompanija. Naš cilj je da napravimo najbolji mogući marketinški plan i na osnovu potreba kompanije formiramo oglas putem koga će one doći do potencijalnih vozača, po mogućnosti onih najboljih na tržištu. Naravno, svaka kompanija je drugačija, a mi nastojimo da se prilagodimo potrebama naših klijenata, kaže Ivana Brkić za Serbian Times.

Za budžet koji trucking kompanije izdvajaju za platu regrutera da bi ima našao samo jednog (1!) vozača, od nas mogu da dobiju između 200-250 potencijalnih vozača koji su popunili aplikaciju za njihovu kompaniju.

Ivana Brkić, agencija “Find CDL Drivers”

Ona dodaje da kompanije mogu da se odluče da li žele da rade samo za marketing na društvenim mrežama ili kompletnu uslugu, koja pored marketinga obuhvata i potragu za vozačima.

– Za budžet koji trucking kompanije izdvajaju za platu regrutera da bi ima našao samo jednog (1!) vozača, od nas mogu da dobiju između 200-250 potencijalnih vozača koji su popunili aplikaciju za njihovu kompaniju.

U zavisnosti od želja i potreba klijenta, “Find CDL Drivers” kompanijama pravi nove profile ili im postojeće redizajnira, održava, uz kvalitetne objave i konstantan rast broja pratilaca. 

-U svaku našu objavu, u svakog našeg klijenta, ulažemo mnogo truda, tako da su i rezultati odmah vidljivi. Mi znamo šta radimo i toliko verujemo u naš rad da NUDIMO KOMPANIJAMA PROMO-PERIOD OD 2 NEDELJE, ističe Ivana.

“Find CDL Drivers” nudi više različitih paketa, a svi zainteresovani mogu da im se jave na brojeve: Ivana (708) 417-9942 ili Davor (312) 300-1834

Za više informacija možete otići na njihov vebsajt www.findcdldrivers.net gde možete popuniti upitnik i dobiti free quote. A tu je i instagram profil https://www.instagram.com/findcdldrivers/ na kome možete videti šta sve nude i u stanju su da urade za Vas i Vašu kompaniju.

  Tekst: Serbian Times Foto: Find CDL Drivers

YOU MAY LIKE