Chicago, IL
28°
Snow Shower / Wind
6:34 am5:32 pm CST
Feels like: 14°F
Wind: 22mph N
Humidity: 87%
Pressure: 29.91"Hg
UV index: 0
12 am1 am2 am3 am4 am
27°F
27°F
27°F
27°F
27°F
SatSunMonTueWed
36°F / 32°F
57°F / 37°F
61°F / 50°F
66°F / 28°F
36°F / 25°F

Published 1 year ago

By Antonije Kovačević

SKANDAL-STAJLING LEPE BRENE U NOVOGODIŠNJEM PROGRAMU: Haljina oslikana kao golo žensko telo zapalila mreže: “Alo, ovo gledaju deca!” (VIDEO)

Lepa Brena je u novogodišnjem TV programu na Novoj nosila kontraverznu haljinu koja je danas glavna tema na društvenim mrežama.

Kao i svake Nove godine, televizije su tradicionalno snimale novogodišnje programe, u kojima zvezde obuku svečane toalete, ali nikada nijedan nije izazvao toliko komentara kao Brenin.

Lepa Brena (62) je pevala svoje hitove, ali je u prvom planu je bila crno-zlatna odevna kombinacija sa dezenom koji ističe ženske obline.

Brenin stajling nije naišao na preterano pozitivne reakcije. Mnogi su istakli da haljina nije prikladna za decu, ali i da je ovo najružniji stajling koji je ikada iznela. “Zašto?”, “Lepa Brena u najružnijoj haljini koju sam ikada videla u životu”, “Haljina… Valjda neka neshvaćena umetnost”, glasili su komentari na Tviteru.

Ipak, uprkos negativnim komentarima, neki fanovi branili su njen izbor: “Ma pusti priče o neukusu, ovo je snažna poruka emancipacije i slobode žena na Balkanu, gde svaka lepa i uspešna žena preživi linč”, napisao je jedan.

IZVOR: Kurir.rs Foto: Printscreen Twitter

YOU MAY LIKE