Published 1 year ago

By admin

SINIŠA RASPOLOŽEN I NASMEJAN: Miha prvi put u javnosti posle hemoterapije! (VIDEO)

Zdravstveno stanje Siniše Mihajlovića nakon drugog ciklusa hemoterapija znatno je bolje…

Mnoge je zdravstveno stanje Siniše Mihajlovića 2019. godine, kada se doznalo da boluje od smrtonosne bolesti, uplašilo. Naime, nekadašnji fudbaler, danas trener bez angažmana, saopštio je za javnost da boluje od leukemije i sve ostavio u šoku. Mihina, porodica, prijatelji, kumovi, obožavaoci, ali i pasionirani navijači klubova za koje je ranijih godina on radio svakodnevno su slali podršku sportisti koj je kroz prvi ciklus hemoterapija prošao lagano i vrlo brzo vratio se na trenersku klupu.

Taman kada je poverovao da je bitku sa kobnom bolešću uspešno okončao stigle su informacije da nije još uvek kraj, te je vraćen u bolnicu kako bi lečenje nastavio. Drugi cikljus hemoterapija navodno je pre par nedelja gotov, a na iznenađenje svih, uprkos pređašnjem lošem iskustvu i činjenici da mora da odmara i skuplja snagu, Siniša se opet prebrzo vratio u normalan život.

Češće nego inače on okuplja porodicu, obožava kada mu dođe unuka, voli da obilazi restorane i klubove sa prijateljima i suprugom, a uslikan je i na jednoj promociji u Rimu. Budući trener Rendžersa, tako se bar prognozira, pojavio se iznenada na čitanju odlomaka romana bivšeg trenera Crvene Zvezde Zemana.

Italijan češkog porekla umalo zaplakao kada je u prepunu salu ušao Siniša Mihajlović, prišao mu s leđa, poljubio ga u čelo i seo pored njega. Zavladao je prvo muk, zatim aplauz, a onda su dva prijatelja dobila priliku pred svima da razmene par reči. Ono što je svima zapalo za oko jeste činjenica da zdravstveno stanje Siniše Mihajlovića ide dobrim tokom, da iako je još uvek vrlo mršav, on zapravo izgleda dobro a sve nade su usmerene ka potpunom oporavku.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: Story
Foto: Printscreen Twitter @romanewseu

YOU MAY LIKE