Connect with us

Oglasi

SAVRŠEN POKLON I LEK ZA NOSTALGIJU: Ukrasite zidove akvarelima poznatog srpskog slikara iz Čikaga (FOTO GALERIJA)

Published

on

Saša Đorđević je svoju umetničku karijeru počeo u rodnom Nišu, gde je još od malih nogu pokazivao dar za slikarstvo, a svoje radove je uglavnom poklanjao prijateljima i članovima porodice. Tako je vreme prolazilo, došlo je doba da se kao srednjoškolac opredeli za studije i on je, što su svi i očekivali od njega, upisao Akademiju umetnosti u Beogradu – odsek slikarstvo.

Ali tada je sudbina uzela stvar u svoje ruke, pa Saša, umesto u Beograd na fakultet, odlazi da radi u Nemačku. Posle nekoliko godina vraća se u Srbiju, da bi 2012. prelomio i otisnuo se na dalek put, preko okeana. Poslednja stanica – Čikago.

DETALJ IZ STAROG NIŠA: Akvarel je zahtevna tehnika u kojoj se ogleda majstorstvo umetnika

U Americi se vraća svojim starim ljubavima, četkici i bojama, slika i izlaže, ali počinje i da se bavi oslikavanjem ikona, duborezima, ali i ručnom izradom autentičnog stilskog nameštaja.

BOGORODICA SA ISUSOM

Ovaj put Vam predstavljamo njegove akvarele, koje prodaje po povoljnim cenama, a sa Sašom takođe možete dogovoriti i da za Vas naslika motive Vašeg rodnog grada, uradi portret nekog od Vaših najmilijih, ikonu porodičnog sveca, ili duborez po želji.

Cena zavisi od veličine slike ili ikone i stvar je dogovora, a Sašu Đorđevića možete kontaktirati na TELEFON: +1 (630) 234-2706

Tekst: A.K. Foto: Akvareli Saše Đorđevića

Advertisement