Chicago, IL
55°
Partly Cloudy
6:19 am5:44 pm CDT
Feels like: 55°F
Wind: 7mph S
Humidity: 76%
Pressure: 29.91"Hg
UV index: 0
5 am6 am7 am8 am9 am
54°F
52°F
52°F
54°F
57°F
TueWedThuFriSat
43°F / 37°F
45°F / 36°F
48°F / 41°F
48°F / 36°F
43°F / 32°F

Published 1 year ago

By Serbian Times

Sarajevski MUP: Uhapšene četiri osobe zbog napada na roditelje srpskih dečaka

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo su se oglasili saopštenjem za javnost u vezi sa incidentima i napadom koji se dogodio na međunarodnom dečijem sportskom turniru na Ilidži.

Kako su istakli, identifikovane su i pronađene četiri osobe, koje su lišene slobode zbog sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje.

Reč je o E.B. (20), nastanjen na području opštine Novi grad Sarajevo, A.T. (27), nastanjen na području opštine Ilidža, H.D. (28) nastanjen na području opštine Ilidža i E.H. (23), nastanjen na području opštine Vogošća.

Uhapšene osobe su smeštene u prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo i nad istim će se tokom dana izvršiti kriminalistička obrada.

PRATITE NAS I NA FEJSBUKU:

Pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, policijski službenici Uprave policije nastavljaju dalji rad na rasvetljavanju i dokumentovanju svih okolnosti vezanih za jučerašnji događaj, u kojem je jedna osoba lakše povređena ispred hotela na Ilidži, tokom održavanja internacionalnog turnira za dečake u malom fudbalu.

Podsetimo, napad na turniru u Sarajevu dogodio se u subotu uveče, kada su lokalni huligani suzavcem, bakljama i noževima napali roditelje maloletnih dečaka iz Srbije.

POVEZANE TEME:

NAPAO BIVŠU SUPRUGU NOŽEM I GOVORIO DA JE ISUS: Nemačka policija usmrtila rastrojenog Hrvata

PONOVO NAPAD NA SRPSKU DECU I RODITELJE: “Samo smo vas Srbe čekali”

DEČACI SKANDIRALI “UBIJ SRBINA” TOKOM UTAKMICE: Nakon utakmice se dogodio napad na Srbe

Izvor: N1
Foto: Pixabay

YOU MAY LIKE