Connect with us

sport

ŠAMPIONKA EVROPE, IVANA PEROVIĆ: Odrekla sam se mnogo toga, pa i ljubavi, da bih donela zlato Srbiji! (VIDEO)

Published

on

Ivana Perović vratila se sa Evropskog prvenstva iz Turske sa zlatnom medaljom. Iako ima tek 20 godina postala je šampionka u karateu, sportu u kome su iskustvo i fizička sprema veoma važni. Kako? To najbolje zna ona sama, koja kaže da se u detinjstvu i mladosti morala odreći mnogo toga da bi danas sa pobedničkog postolja slušala srpsku himnu.

Pored toga što je uspešan sportista, Ivana je i student Fakulteta organizacionih nauka u Beogradu i ambasador dobre volje Olimpijskog komiteta Srbije. Volela bi da jednog dana nastupi na Olimpijskim igrama i žao joj je što tu prilku neće imati već u Parizu 2024.godine, ali to je mnogo ne sekira, jer do olimpijskog zlata planira da osvoji još mnogo evropskih i svetskih.

NAJMLAĐA I NAJBOLJA: Ivana Perović na pobedničkom postolju Evropskog prvenstva u Turskoj

Zbog karijere i rezultata Ivana je morakla da se odrekne rođendana, žurki, provoda sa vršnjacima, hrane koju je nekad volela da jede, a nema vremena ni za emotivne veze, tačnije ne može da nađe nekoga ko bi je pratio.

-Nemam dečka i nemam vremena da ga tražim. Fokus je na treninzima, takmičenjima i na fakultetu, koga želim da završim. Još uvek nisam našla nekoga ko bi mogao da se nosi sa svim mojim obavezama. Ali ima vremena za ljubav, mlada sam...kaže Ivana Perović u intervjuu za Serbian News USA.

Pogledajte i poslušajte šta je sve u ekskluzivnoj ispovesti ispričala našem uredniku Antoniju Kovačeviću, sigurno ćete uživati u razgovoru sa ovom briljantnom mladom osobom od koje i stariji sigurno imaju dosta toga da nauče…

AUTOR: Antonije Kovačević  FOTO: European karate federation

Za najnovije informacije, ekskluzivne intervjue i zanimljive reportaže iz života dijaspore zapratite Youtube kanal Serbian News USA jednim klikom OVDE!

Advertisement