Chicago
72°
Mostly Cloudy
6:36 am6:50 pm CDT
Feels like: 72°F
Wind: 1mph WNW
Humidity: 67%
Pressure: 30.2"Hg
UV index: 3
FriSatSun
75/63°F
72/59°F
70/59°F

Published 3 months ago

By Serbian Times

ŠAMPIONI I U GOLFU: Vukašin doneo zlato našoj zemlji na međunarodnom takmičenju!

Protekle nedelje je zastava Srbije još jednom bila na vrhu tabele međunarodnog juniorskog golf turnir “Faldo Junior tour”, koji se ovoga puta održao u Letoniji. Vukašin Suturović je nastavio tradiciju i protekle nedelje osvojio još jedan prestižni međunarodni juniorski šampionat “Faldo Series Latvia Championship 2023”. Vukašin je osvojio titulu kao ukupni pobednik turnira, ali i u kategoriji do 18 godina za dečake (Boys U18).

Prvo mesto mu je doneo rezultat od -6, tj. 210 udaraca posle odigrane 54 rupe tokom 3 dana takmičenja. Ova pobeda će doneti nove poene za svetski ranking, ali je i dobar znak pred Evropsko Amatersko Prvenstvo koje se igra od 28. juna do 1. jula u Estoniji.

Ostali pobednici u svojim starosnim kategorijama su Hugo Nyland (FIN) u kategoriji Boys U16 (211 udaraca),Louise Hofgren (SWE) u kategoriji Girls U21 (216 udaraca) i Hannah Ounap (ENG) u kategoriji Girls U16.

Turniri serije “Faldo Junior Tour” se organizuju u 10 evropskih zemalja, i pobednici u svojim kategorijama se kvalifikuju za veliko finale koje je se održava u Abu Dabiju u Novembru.

PROČITAJTE VIŠE:

INTERVJU, LANMI MIAMI, SRBIN U PORNO HOLIVUDU: Ljubim ruke svojim partnerkama, trudim se da predstavim Srbiju u najboljem svetlu! (VIDEO)

POTRESNA ISPOVEST ČUVENOG GRADE (73) IZ ČIKAGA: Mi Srbi smo toliko moćni da bismo mogli da vladamo Amerikom, ali nam fali sloga (VIDEO)

NOLE O SRBIJI I MASOVNIM UBISTVIMA: “Mi jesmo nebeski narod, imamo genijalne ljude, ali moramo da pobedimo razdor…”

Izvor: Telegraf
Foto: Telegraf

YOU MAY LIKE