Chicago
72°
Partly Cloudy
6:41 am6:43 pm CDT
Feels like: 72°F
Wind: 11mph NE
Humidity: 75%
Pressure: 30.04"Hg
UV index: 1
TueWedThu
72/63°F
66/63°F
66/59°F

Published 4 weeks ago

By Serbian Times

“SAMA JE UZELA SRPSKU ZASTAVU I OGRNULA SE”: Mađar srpskog porekla raskrinkao potez albanske pevačice o kome bruji svet! (VIDEO)

Dečko iz Mađarske po imenu Borivoje, koji je pevačici albanskog porekla Riti Ori dao zastavu Srbije na koncertu, oglasio se Telegraf i izneo svoje utiske, ali nam otkrio da obožava Srbiju.

Borivoje, kako nam je objasnio je Mađar, ali pošto je iz mešovitog braka, majka mu je Srpkinja zbog čega je zastavu i poneo na koncert.

-Rođen sam u Mađarskoj, majka mi je Srpkinja, isao sam u Segedin na festival i nosim stalno sa sobom zastavu Srbije. Uneo sam je bez problema, u Segedinu mnogo vole Srbe i nisu pravili probelm – otkrio je Borivoje.

-Došao sam ranije da zauzemem mesto u prvom redu kako bi snimao za Instagram video – zastava Srbije na Ritinom koncertu.

Kako je otkrio, zastavu joj nije dao već je ona sama uzela i ogrnula se, što je i njega iznenadilo.

-Ona je i mene iznenadila, prošla je i uzela mi je zastavu iz ruke. Samo sam želeo da napravim video za Tiktok. Niko nije viŠe bio sa zastavom Srbije sem mene.

Na kraju je istakao da nije imao nikakvih problema posle toga, a da je posle koncerta pričao i sa jednim Albancem koji je sve video i rekao mu “da se veoma razočarao u Ritu”.

-Nisam imao nikakav problem posle toga. Pričao sam posle koncerta sa jednim Albancem i rekao sam mu da je ona meni uzela zastavu iz ruke, i on je rekao da je video da nisam ja kriv ništa i da je jako razočaran u nju – završava Borivoje.

PROČITAJTE VIŠE:

ALBANSKA PEVAČICA OGRNULA SRPSKU ZASTAVU: Kad je videla grb odmah je počela da se pravda, mislila da je mađarska!

KONAČNO DOBRA VEST ZA IMIGRANTE U NEMAČKOJ: Vlada usvojila novi zakon, brže do papira i dvojnog državljanstva!

NAPADNUTI SRBIN U ČIKAGU: “Mislio sam da će me ubiti, bili su kao divlje zveri!” (VIDEO)

Izvor: Telegraf
Foto: Printscreen Instagram

YOU MAY LIKE