Chicago, IL
45°
Clear
6:30 am5:36 pm CST
Feels like: 43°F
Wind: 5mph NNE
Humidity: 57%
Pressure: 29.87"Hg
UV index: 0
7 am8 am9 am10 am11 am
43°F
45°F
43°F
46°F
50°F
TueWedThuFriSat
68°F / 27°F
32°F / 23°F
46°F / 32°F
52°F / 39°F
61°F / 46°F

Published 2 years ago

By admin

TERETANA MU SPASILA ŽIVOT: Ubica iz Čikaga imao treću metu, tražio da vidi vlasnika susedne firme! (VIDEO)

Vlasnik firme Egzit u Čikagu, u kojoj je Džeremi Džerom Spajser (31) radio pre par meseci, pre nego što je ubio državljanina Srbije Nikolu Mišovića (30), a zatim ranio ženu u drugoj firmi, misli da je verovatno trebalo da bude njegova treća meta, ali ga je spasilo to što nije bio na poslu.

Nakon što je ubio Mišovića, Spajser je otišao do druge bivše firme gde je ranio ženu, a onda je otišao do treće u istom kompleksu i tamo je tražio da vidi bivšeg vlasnika, međutim, on nije bio tu.

Vlasnik te firme govorio je za CBS Chicago i rekao da je tog dana izašao ranije sa posla, kako bi otišao u teretanu.

On nije hteo da izađe pred kamere jer istraga policije još uvek traje i uključuje tri radna prostora. Kako je rekao za CBS, on je u teretanu tog dana otišao 20 minuta ranije. On je dodao da je uvek mislio da će mu teretana spasiti život, ali ne na ovaj način.

Spajser je u njegovoj firmi radio kao vozač kamiona i bio je zaposlen oko tri nedelje u novembru.

Međutim, rekao je da je odmah znao da je to što je zaposlio Spajsera greška jer je izgledao rasejano.

Vlasnik treće firme rekao je da je lično intervjuisao Spajsera za posao, pa je tako ubica znao gde se nalazi njegova kancelarija. Zbog toga veruje da je on trebalo da bude Spajserova treća žrtva, nakon što je policija rekla da je već ubio Mišovića i ranio jednu ženu u drugoj firmi u kojoj je nekad radio.

Prema rečima policije, Spajser je kod Mišovića do trenutka ubistva radio oko nedelju dana, postojale su nesuglasice oko njegove plate i radnog zadatka, a bio je i pred otkazom.

Da podsetimo, Spajser je u utorak oko 15 sati upucao Mišovića u grudi i nogu. Hitna pomoć je Srbina prevezla u bolnicu, gde je i podlegao povredama.

Nakon što je ranio ženu u drugoj firmi i pokušao da nađe vlasnika treće firme, pešaka se udaljio nekih kilometar odatle, a kada ga je policija opkolila, izvršio je samoubistvo.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: Telegraf
Foto: Printscreen YouTube / CBS Chicago

YOU MAY LIKE