Chicago, IL
55°
Partly Cloudy
6:19 am5:44 pm CDT
Feels like: 55°F
Wind: 8mph S
Humidity: 83%
Pressure: 29.94"Hg
UV index: 1
10 am11 am12 pm1 pm2 pm
61°F
63°F
64°F
64°F
66°F
TueWedThuFriSat
43°F / 37°F
45°F / 36°F
48°F / 41°F
48°F / 36°F
43°F / 32°F

Published 1 year ago

By admin

SA RATIŠTA PROZVAO TROICKOG I TIPSAREVIĆA: Srbi oštro sasuli ukrajinskom teniseru istinu u lice! (FOTO)

Rat između Rusije i Ukrajine traje već više od devet meseci, dosta svetskih zvezda je zauzelo svoje strane, dok je novi “ispad” imao i bivši teniser Sergej Stahovski, koji je na Tviter objavio prepisku sa srpskim teniserima Viktorom Troickim i Jankom Tipsarevićem.

Stahovski je na svom Tviter nalogu objavio obe prepiske, gde je istakao da se radi o “srpskom mišljenju”, iako ej ciljano napao na oba tenisera zbog njihove posete Rusiji. Nisu mu ostali dužni srpski teniseri, imali su propisne odgovore, gde su ga nazvali klovnom i “Instagram borcem za slobodu”.

Napisao je Stahovski našem Viktoru Troickom da je razočaran što ga vidi u Rusiji, a Troicki mu je poprilično grubo odgovrio.

-Da budem u zemlji mojih predaka je neprocenjivo. Ti si Instagram klovn koji meša sport i politiku. Ovo nema veze sa ratom, ali pošto to spominješ, ja i moja zemlja smo prošli kroz svo to sr*nje i nikad nismo dobili podršku. Molim te začepi – napisao je Troicki, kao odgovor, dok je Stahovski napisao sličnu poruku i Janku Tipsareviću.

-Stvarno? Šta kaže gospodin Borac za slobodu. Da li si ti i tvoja je*ena familija bojkotovali ili protestovali kada je NATO bombardovao moju zemlju, porodicu i ljude pre 20 godina – upitao ga je Tipsarević.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: Telegraf
Foto: Printscreen Twitter

YOU MAY LIKE