Chicago
75°
Partly Cloudy
6:37 am6:48 pm CDT
Feels like: 75°F
Wind: 8mph ENE
Humidity: 64%
Pressure: 30.08"Hg
UV index: 1
SatSunMon
73/59°F
72/63°F
70/61°F

Published 2 months ago

By Serbian Times

RODBINA GA ODBACILA, A POP GA ZAOBILAZI: Radiša živi u “rajskom trouglu” sa dve žene pod istim krovom! (FOTO)

Pop mu kuću zaobilazi, rodbina neće za njega ni da čuje, a komšije njima ispiraju usta, ali Radiša za to ne haje. Komšije su se krstile, čudile kad se u selu pročulo da je njihov Radiša, tada već oženjen dvadesetak godina, u kući doveo još jednu ženu i da prva ama baš ništa nema protiv toga!

Ne haju ni Radiša ni njegove žene za priče i ogovaranja već složno žive pod istim krovom, a što je najbolje njih dve se sjajno slažu i dele sve poslove. Kad je cela Srbija pre par godina saznala za priču, prštali su komentari, a muškarci mu čestitali u neverici jer mnogi od njih nisu kadri da se izbore ni sa jednom jedinom a kamoli sa dve.

Njih dve – prva Stojanka i druga Ana, izrodile su mu šestoro dece – tri sina i tri ćerke. A evo kako je sve počelo…

S prvom Stojankom živeo je tad već 20 godina i s njom ima tri sina i ćerku, a druga žena Ana došla je pre nešto više od deset godina i podarila mu dve devojčice. Iako su ovakav način života žestoko osuđivali rodbina, prijatelji i deo meštana, a sveštenici ga zaobilazili, Radiša Jovanović iz Trudelja kaže da ne haje mnogo za to.

Prema Radišinom priznanju, pravi junak priče je njegova prva žena Stojanka. Saznavši da je Ana trudna s njenim mužem, u svoju kuću, sa zajedničkim mužem, prihvatila ke Anu koju su njeni izbacili iz kuće.

Stojanka je toliko dobra žena i ona je nosilac svega. Jedina me ona razumela, čak se moja majka dugo vremena nije slagala sa ovim i gledala je na to površno, kao što je gledala većina naroda – rekao je Radiša koji je tada, pre otprilike četiri godine, prvi put izašao u javnost priznavši da pod istim krovom istovremeno živi sa dve žene.

Druga žena Ana kaže da joj nije bilo svejedno kada je prvi put trudna dolazila u Jovanovićevu kuću.

Nije mi bilo lako, tog dana sam se posvađala sa svojim roditeljima i došla ovde sa namerom da ne ostanem, ali ispalo je tako… Mislim da je Stojanka dobra žena. Ona kuva, dok sam ja sa stokom. Sve radimo zajedno – rekla je tada Ana u emisiji Nećete verovati.

“Nije ona meni kriva što sam ja ostala trudna sa njim, ali ona je dobar čovek”, kazala je Ana za Stojanku, prvu domaćicu kuće. Ali ni Stojanki bilo lako kad je muž doveo trudnu ženu.

“Nije mi bilo prijatno, ali dečji život je najvažniji”, ispričala je Stojanka pre tri godine javno na televiziji. Kućne poslove su podelile i uglavnom Stojanka kuva i sprema hranu, dok Ana hrani stoku.

Radiša je tada rekao da ne bi ni on Stojanki zamerio da je rodila tuđe dete pod njegovim krovom:

“Možda sad ljudi neće verovati, ali važno je da je dete i gde se rodilo. Naš narod kaže važno je čije ovce pasu, a ne čija je livada. Samo da su deca živa i zdrava. Prihvatio bih i tuđe dete da ga Stojanka rodi ovde.

PROČITAJTE VIŠE:

FILMSKA PRIČA ELIZABETE SA KOSOVA: Kao bebu je ostavili u podrumu, usvojio je bračni par iz Amerike, sad ona želi da usvoji dete iz Zvečanske!

HERCEGOVAC POSLUŽIO STALONEU ZA LIK ROKIJA: Muhamed Ali posle meča s njim nedeljama nije mogao da ustane iz kreveta (VIDEO)

VLADO GEORGIJEV PEVAO, A ONDA SE POJAVIO NOVAK: Ovacije za opuštenog Đokovića i Jelenu u Crnoj Gori (VIDEO)

Izvor: Kurir
Foto: Kurir

YOU MAY LIKE