Connect with us

Dijaspora

ROĐAK SRBINA UBIJENOG U AMERICI: Milan je bio divan dečko, posećivao je Srbiju u kojoj mu živi otac!

Published

on

Milan Lončar (25), ubijen u Filadelfiji tokom pljačke, kao dete je posećivao Srbiju, u kojoj je rođen njegov otac, priča rođak stradalog mladića Nikolas Lončar, inače advokat u Los Anđelesu.

– On je bio srećan, divan mlad dečko. Bio je izuzetno blizak sa sestrom Jelenom. Bukvalno je bio na početku života – priča Nikolas Lončar.

Kako kaže, Milan je nekoliko puta posetio Srbiju.

BIO JE DIVNA OSOBA: Advokat Nikolas Lončar, rođak ubijenog Milana

– Dolazio je kao dete jer njegov otac Zoran živi u Srbiji. Mislim da je dolazio s roditeljima tokom devedesetih kao beba, a kasnije je sa sestrom, dok su bili tinejdžeri, posećivao rođake – kaže naš sagovornik, koji je iz Kalifornije juče doputovao u Filadelfiju, gde će sutra prisustvovati Milanovoj sahrani.

PREKINUTI SNOVI: Milan Lončar (25)

Milanova porodica i prijatelji su pre dva dana održali bdenje na mestu gde je on ubijen, a sutra će biti sahranjen na lokalnom groblju.

Podsetimo, policija je preksinoć, kako je Serbian Times već pisao, uhvatila dvojicu osumnjičenih, da bi sinoć objavila identitet osobe koja je kobne noći ispalila hitac u grudi američkog Srbina.

BEZDUŠNO STVORENJE: Policija sinoć uhvatila Džozefusa Dejvisa (20)

U pitanju je Džozefus Dejvis, koga su policajci uhvatili nedaleko od mesta zločina i koji je u vreme hapšenja nosio istu odeću kao i za vreme ubistva.

Kako je odmah po hapšenju izjavio Volter Rid, šef policije jugozapadne Filadelfije, Dejvis je nedavno pušten iz zatvora gde je ležao zbog dva krivična dela zahvaljujući tome što je kaucija sa 200.000 dolara spuštena na samo 12.000, zahvaljujući novim zakonima države Pensilvanije, donesenih nakon letošnjih protesta pokreta Black Lives Matter.

Izvor: Kurir/Serbian Times Foto:

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement