Chicago
66°
Cloudy
6:44 am6:38 pm CDT
Feels like: 66°F
Wind: 8mph NNE
Humidity: 84%
Pressure: 30.08"Hg
UV index: 1
FriSatSun
70/59°F
77/63°F
77/63°F

Published 1 month ago

By Serbian Times

“REKAO MI JE ODVEŠĆU TE JEDNOG DANA NA STADION”: Reči majke ubijenog navijača AEK-a slamaju srce!

Majka Mihalisa Kacurisa, koji je ubijen u sukobu navijača u atinskoj četvrti Nova Filadelfija, traži da policija pronađe ubica njenog deteta.

-Kao majka želim pravdu. Tražim istinu, treba ih pronaći i kazniti – rekla je majka 29-godišnjaka.

Napominje da stalno gleda snimke napada ispred stadiona AEK-a i pokušava da identifikuje čoveka koji je ubio njenog sina.

-Ono što sam videla na objavljenim video snimcima je suludo. Gledam ih, gledam ponovo, da vidim ko je ubica mog deteta. Da je policija bila tu, moje dete bi bilo spaseno. U to vreme nije bilo Hitne pomoći, sem ljudi koji su tu zatekli – rekla je.

Mihalis mnogo voleo AEK

Kako je rekla Mihalisova majka, njen sin je mnogo voleo AEK i bio je veliki simpatizer kluba iz Atine.

-Kad god bi otišao na utakmicu, bio bi srećan. Rekao mi je: ‘Mama, odvešću te jednog dana da vidiš stadion’, ali nije uspeo.

U sukobu povređeno osam osoba

Fudbaleri AEK-a pobedili su sinoć u Zagrebu ekipu Dinama rezultatom 2:1 (0:1) u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Prvi meč trebalo je da bude odigran 8. avgusta u Atini, ali je otkazan zbog sukoba navijača dva kluba. U tim sukobima je ubijen navijač grčkog kluba Mihalis Kacuris, a osam osoba je povređeno.

-Rekla sam sinu da su pobedili i posvetila mu pobedu. Pričam sama sa sobom. Pričam mu o deci koja trče, o transparentima koje su mu postavili, o njegovoj porodici – zaključila je Mihalisova majka.

PROČITAJTE VIŠE:

“TATA, JA ODAVDE NEĆU IZAĆI ŽIV”: Hrvatskog huligana dočekao pakao u grčkom zatvoru, pretnje smrću se samo nižu!

PROCURIO SNIMAK UBISTVA U ATINI: Ovako su izgledali poslednji trenuci naviajača AEK-a! (VIDEO)

GRCI OBJAVILI UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Ranjeni navijač AEK-a pronašao zaklon iza frižidera trafike, pa izdahnuo od krvarenja! (VIDEO)

Izvor: Blic
Foto: Kurir

YOU MAY LIKE