Chicago, IL
32°
Sunny
6:33 am5:34 pm CST
Feels like: 25°F
Wind: 8mph SSE
Humidity: 55%
Pressure: 30.07"Hg
UV index: 0
6 pm7 pm8 pm9 pm10 pm
32°F
30°F
32°F
32°F
32°F
SunMonTueWedThu
55°F / 37°F
63°F / 54°F
64°F / 37°F
41°F / 21°F
43°F / 30°F

Published 11 months ago

By Serbian Times

RAZVODIO SE ČAK 10 PUTA, A SADAŠNJA ŽENA JE ONA PRAVA: “Bog me je počastio sa 11. ženom!”

U svojoj mladosti imao sam dosta hirova, bio sam dosta živ, tako da sam sa 18 godina stupio u prvi brak. I tako, nisu se kockice posožile i tako je krenulo. Druga godina, druga žena, treća godina, treća žena, četvrta godina, četvrta žena, peta godina, peta žena, ona je bila petu i šestu godinu, sedmu godinu, osma žena, deveta godina, deveta žena, deseta godina, deseta žena, e, sa njom sam živeo 19 godina. Ona je nažalost umrla, ovo je sad jedanaesta – govori Ferid Rizvić – Fera, muškarac iz Bosne i Hercegovine, čija je životna priča sve ostavila bez reči.

Fera, kako je poznat svojim komšijama, poznanicima i prijateljima, danas uživa sa svojom Ismetom, sa kojom je tri godine u složnom i lepom braku u njihovom porodičnom domu, u selu Rizvići kod Fojnice. Kako je rekao, Ismetu je upoznao nakon što mu je žena sa kojom je proveo skoro dve decenije preminula i nije zažalio što se još jednom oženio.

Bio sam deverli glave, nisu me išli brakovi nikako. U suštini sve su žene valjale, ali nisam ja u mladosti. Hirovi su tu bili, kafana, piće. Deseta mi je žena bila iz Nemile i sa njom sam živeo 19 punih godina. Pre nešto više od tri godine je umrla – ispričao je Ferid za Tatabrada televiziju.

Ismetu je, kako je rekao, upoznao preko prijatelja. Ipak, istinu o broju supruga koje je imao, nije joj rekao na početku.

Stupio sam u kontakt sa njom i otišao sam kod Ismete dva puta i zakazao svadbu. Ona je malo bila skeptična i pitala me je: „Kako mogu da ti verujem?“, reko’ „otići ćeš kod mene u kuću pa ćeš da vidiš“. Doduše, ja sam nju tada slagao, rekao da sam se ženio četiri-pet puta. Kasnije sam priznao – priča Ferid.

Za tri godine koliko su u braku, uspeli su da ostvare povezanost kao da se godinama znaju.

Baš se poštujemo i uvažavamo. Mi smo dve napaćene duše i spojili smo to u jednu celinu, kao da živimo trideset, a ne tri godine – rekao je on.

Kako Ismeta kaže, krase ih ljubav i sloga, što se prenelo i na njihovu decu. Naime, oboje imaju po dvoje i kako ističu ne odvajaju ih, već im svima uporedo pomažu. Ismeta ima dve ćerke, Ferid dva sina.

Mi smo našli srodnu dušu, volimo se! Nije mene interesovalo kuća ni imanje, samo kakav je čovek. Prvo što smo posložili bila su deca, on ima dvoje i ja dvoje, to su sve danas moja deca, ja bih za njih poginula. Ako damo mom detetu, dajemo i njegovom, ako nema za njegovo, nema ni za moje – ispričala je Ismeta između ostalog za emisiju Jutjub kanala „Tata Brada“

PROČITAJTE VIŠE:

MALA UZIČANKA VELIKOG SRCA: Viktorija (8) je svojoj bolesnoj drugarici donirala nešto što devojčice najviše vole!

“RAZAPEĆU VAS, PACOVI”: Zbog jezivih pretnji uhapšen albanski ekstremista u Njujorku!

U HRVATSKOJ UHVAĆENA ŽIVOTINJA BEZ OČIJU: Sumjanju da je preplivala Dunav i došla iz Srbije! (FOTO)

Izvor: Luftika
Foto: Printscreen Youtube/ tatabrada.tv

YOU MAY LIKE