Chicago, IL
52°
Fair
6:36 am5:31 pm CST
Feels like: 48°F
Wind: 7mph N
Humidity: 47%
Pressure: 29.71"Hg
UV index: 3
3 pm4 pm5 pm6 pm7 pm
50°F
50°F
48°F
45°F
45°F
FriSatSunMonTue
45°F / 25°F
37°F / 32°F
55°F / 37°F
61°F / 52°F
64°F / 48°F

Published 1 year ago

By Serbian Times

RANJENA JEDNA OSOBA: Pripadnici ROSU pucali na Srbe, izrešetali čitav automobil!

Pripadnici specijalne Kosovske policije ROSU pucali su danas oko 11.30 časova kod nelegalnog punkta na Bistričkom mostu na magistralnom putu Kosovska Mitrovica-Leposavic i to na vozilo u kojem su se nalazila dva Srbina.

Tom prilikom ranjen je Miljan D. dok je njegov suvozač Dušan S. tek puk srećom prošao bez povreda, dok je čitav automobil izrešetan.

Delević je pogođen u predelu levog grudnog koša i ima prostrelnu ranu s kojom je transportovan hitno u bolnicu u Kraljevu.

PRATITE NAS I NA FEJSBUKU:

Kako se navodi u saopštenju direktora Kancelarije za KiM Petra Petkovića, “pripadnici Kurtijevih Rosu specijalaca na srpsko vozilo i Srbe u njemu zapucali su iz rafala samo zato što nisu želeli da dozvole da ih bez ikakvog osnova i i razloga Rosu policija maltretira”.

“Kurtijevi specijalci Rosu nema šta da traže na severu Kosova i Metohije, kao i na ovom punktu koji je bespravno i nelegalno podignut, a sa kog svakodnevno maltretiraju srpski narod koji tuda prolazi”.

“Beograd od početka prisustva specijalaca Rosu na severu upozorava da je njihov jedini cilj da izazovu incidente i maltretiraju naš narod u pokrajini što se danas i pokazalo. Očigledno je da Kurti ne preza ni od čega da pusti srpsku krv i to je jedina svrha postojanja njegovih eskadrona na severu KiM”, istakao je Petković.

POVEZANE TEME:

OTKRIVENI DETALJI NAPADA: Evo zašto su Albanci pretukli Lazara (15)!

UVEK TU ZA SRPSKU DECU: “28. Jun” isporučio rekordan broj božićnih poklona! (FOTO)

GRENEL OTVORENO: Nema pomaka dok SAD ne izvrše pritisak na Kurtija!

Izvor: Kurir
Foto: Printscreen YouTube / Al Jazeera Balkans

YOU MAY LIKE