Connect with us

Srbija

RAME UZ RAME SA TAJSONOM: Silvester Stalone dolazi u Beograd na Svetsko prvenstvo u boksu?

Published

on

Silvester Stalone uskoro bi mogao da stigne u Beograd i to iz razloga koji nema nikakve veze sa filmskom industrijom.

Ovu informaciju obelodanio je Nenad Borovčanin, predsednik Bokserskog savez Srbije, pojasnio je da bi legendarni holivudski glumac uskoro mogao da dođe u prestonicu Srbije.

„Čekamo potvrdu da dolazi i Stalone, Roj Džouns dolazi sutra i drago mi je zbog toga. Drago mi je da svi vole da se vrate u Beograd“, rekao je, između ostalog, Borovčanin na promociji Svetskog prvenstva u boksu koje će se od 24. oktobra do 6. novembra održati u našoj zemlji.

„Trenutno 103 države, 670 boksera dolazi, ukupno 1.350 ljudi će provesti 15 dana u beogradskim hotelima. Veliki broj učesnika je zbog nagrade od 100 hiljada evra za prvo mesto, srebro se nagrađuje sa 50, bronzana 25. To obezbeđuje AIBA, ovo je prvo Svetsko prvenstvo u novom formatu. Sa novim rukovodstvom boks doživljava renesansu, otvaranje će biti spektakulano sa najpoznatijim izvođačima iz Srbije. Biće tu i defile učesnika, program će trajati sat i po, biće to praznik sporta. Boks je besplatan za svu decu do 18. godine u preko 100 klubova, to je učinjeno da vi svi imali jednaku šansu i da bi se sklonili sa ulice. Biće korišćeno 17 ringova, 2000 bokserkih rukavica i to će posle toga biti podeljeno klubovima. Od donacije Rusije ćemo sagraditi nacionalni trening centar u Beogradu“, pojasnio je Borovčanin.

Očekuje se da u Beograd dođe i Mark Volberg, američki glumac, a za finalne borbe 5. i 6. novembra bi u Beograd trebalo da stigne i Majk Tajson, legendarni bokser.

Stalone je jedan od najpoznatijih američkih glumaca današnjice, a u karijeri se bavio i režiserskim i scenarističkim poslom. Najpoznatiji je po ulozi Rokija, a film je 1977. godine dobio nagradu za najbolju režiju, najbolji film i editovanje.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: Nova.rs
Foto: Printscreen YouTube / The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Advertisement