Chicago
36°
Ведро
6:57 am4:20 pm CST
Осећај: 28°F
Ветар: 9mph S
Влажност: 74%
Притисак: 29.86"Hg
УВ индекс: 0
ПетСубНед
43/39°F
43/37°F
41/32°F

Published 2 meseca ranije

By Serbian Times

PREPREKE DO USPEHA ZA NJEGA NE POSTOJE: Boriša nastavlja karijeru, Miško Ražnatović poručio samo jedno!

Boriša Simanić je ime junaka naše reprezentacije sa Mundobasketa. Krilni centar Srbije je u Manili na meču sa Južnim Sudanom izgubio bubreg, nakon udarca Nunija Omota. Mnogi su se plašili za njegovu karijeru, a sada se tim povodom oglasio i njegov agent Miško Ražnatović, koji je poslao jasnu poruku o toj temi.

Jedan od najvećih svetskih menadžera oglasio se oko Borišinog stanja, uz zajedničku fotografiju iz agencije.

-Borišina prva poseta agenciji nakon jedne od najtežih povreda, koje su ikad zadobijene na košarkaškom terenu. Uprkos tome, sastanak je bio baš kao i on sam, prepun pozitivne energije, planova za košarkaški oporavak (kada za to dođe vreme), a najviše od svega pun smeha, želje i vere da dolaze novi izazovi na košarkaškom terenu. Baš kao što je to pokazao u Manili slanjem motivacionih poruka saigračima iz bolničkog kreveta, i danas je pokazao snagu svog karaktera, koji zna da prepreka do uspeha nema, napisao je Miško Ražnatović.

Više decenija, lekar reprezentacije Srbije na evropskim i svetskim takmičenjima je doktor Dragan Radovanović, koji je heroj našeg nacionalnog tima. Zahvaljujući njegovom brzom reakcijom i pravovremenom odlukom sprečen je mnogo gori scenario u slučaju našeg reprezentativca.

POVEZANE TEME:

“ŽELEO SAM DA VUKAN UPOZNA HEROJA”: Štimac sa sinom posetio Borišu Simanića!

“ZAVRŠNA TESTIRANJA SU OBAVLJENA”: Lekar otkrio u kakvom je stanju Boriša, ove vesti je čekala cela Srbija!

HAJRUDIN (74) IZ SJENICE PORUČUJE: Tu sam kome god zatreba bubreg od naših mladih ljudi, njihovi životi su vredniji od moga!

Izvor: Sportal
Foto: Printscreen Instagram

YOU MAY LIKE